"BELEDİYELERE YENİDEN MİLLİ GÖRÜŞ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ"

Türk siyasi hayatında marka haline gelen Milli Görüş belediyeciliğini Edirnelilerle buluşturma vaktinin geldiğini belirten Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, "Vatandaşın ayağına gideceğiz, derdimizi, davamızı ve milli görüş belediyeciliğini anlatacağız, zafere ulaşacağız. Belediyelerde yeniden milli görüş bayrağını dikerek, ahlaklı, maneviyatlı ve liyakatli belediyeciliği yeniden hayata geçireceğiz." dedi.

Yerel seçimlerin Edirne ve Türkiye'de hayırlı olmasını dileyen Tekin, “Tüm Edirne’de, Edirne’nin tüm seçim bölgelerinde, tüm Türkiye'de Saadet Partisi olarak kendi amblemimiz, kendi bayrağımızla ve kendi adaylarımızla seçime giriyoruz.

"SAADET PARTİSİ TEK KURTULUŞ REÇETESİDİR"

Şimdi vakit, Türk siyasi hayatında marka haline gelen Milli Görüş belediyeciliğini Edirnelilerle buluşturma vaktidir. Vatandaşın ayağına gideceğiz, derdimizi, davamızı ve milli görüş belediyeciliğini anlatacağız, zafere ulaşacağız. Belediyelerde yeniden milli görüş bayrağını dikerek, ahlaklı, maneviyatlı ve liyakatli belediyeciliği yeniden hayata geçireceğiz.Saadet Partisi tek kurtuluş reçetesidir. Milletimiz tek kurtuluş kapısı olan yuvasına yani Saadet’e dönecektir.” dedi.

Gözde Kabasakal

banner8
Haberler