KAN STOKLARI KRİTİK SEVİYEDE

Edirne Kızılay Kan Bağışı Merkezi, Saraçlar Caddesi’nde mobil bağış aracıyla kan topladı. Kan stoklarının azaldığına dikkat çeken Edirne Kan Bağışı Merkezi Doktoru Necdet Topçuoğlu, tüm vatandaşları kan bağışı yapmaya davet etti.

Edirne Kızılay Kan Bağışı Merkezi tarafından Saraçlar Caddesi’nde mobil bağış aracıyla kan bağışı etkinliği düzenlendi.  Kan stoklarının kritik seviyede olduğunu belirten Edirne Kan Bağışı Merkezi Doktoru Necdet Topçuoğlu, vatandaşlara kan bağışı yapmaları yönünde çağrıda bulundu.

Topçuoğlu, “Bugün Edirne Saraçlar Caddesi’nde kan bağışı ekibimizle birlikteyiz. Haftada bir çadırımız oluyor. Bütün vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyoruz. Kan her zaman bir ihtiyaçtır. Sadece acil ihtiyaç olarak görülmemesi gerekiyor. Düzenli bağışçılarımıza teşekkür ediyorum. Ekip olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sadece onlar yeterli olmuyor. Türkiye çapında Ulusal düzeyde kan stoklarımız kritik bir seviyede. Kan bağışında bulunanlara teşekkür ediyoruz. Devamlılığın olmasını halkımız adına çok yararlı buluyoruz. Cumartesi günü de aynı şekilde kan bağışı ekibimizle Saraçlar Caddesi’nde olacağız. Herkesi davet ediyoruz.” dedi.

Haber Merkezi

banner8
Haberler