USULSÜZ KARA AVCILIĞI YAPAN 2 KİŞİ YAKALANDI

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ve Enez İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri'nin birlikte yürüttüğü denetimde, Enez'de usulsüz kara avcılığı yapan 2 kişi yakalandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ve Enez İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri'nin birlikte yürüttüğü denetimde, Enez'in Gala Gölü Milli Parkında yapılan kontrollerde göl çevresinde bulunan avcılar ve belgeleri kontrol edilirken, göl çevresinde bulunan yasak bölgede usulsüz kara avcılığı yapan 2 kişi tespit edildi. Enez'de usulsüz kara avcılığı yapan İ.K ve L.K isimli kişiler yakalanarak haklarında ilgili yasal işlem uygulandı.

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Edirne İl Jandarma Komutanlığı; sorumluluk bölgesinde bulunan Gala Gölü Milli Parkında yasak avcılığa karşı ve çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarına aralıksız olarak devam etmektedir.

Çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarımıza yine halkımızın desteği ile daha azim ve kararlılıkla devam edilecektir." denildi.

Gözde Kabasakal

banner8
Haberler