"HEP BİRLİKTE YENİ BİR HİKAYEYE BAŞLIYORUZ"

CHP Edirne Belediye Başkan aday adayı Serkan Liznak, bugüne kadar yaptıkları çalışmaların sonucunu genel merkezleri tarafından yapılan anket sonuçlarında aldıklarını dile getirerek, "Hep birlikte yeni bir hikayeye başlıyoruz. Genciz, güçlüyüz, heyecanlıyız. Yarınlar bizimdir. Hep birlikte bir dünya şehri kuracağız" dedi.

CHP Edirne Belediye Başkan aday adayı Serkan Liznak, ""Hep birlikte yeni bir hikayeye başlıyoruz" dedi.

Liznak, yaptığı yazılı açıklamada güzel bir sürecin sonuna doğru yaklaşıldığını dile getirerek, bugüne kadar sivil toplum kuruluşları, esnaflar ve halk ziyaretlerni gerçekleştirdiğinin altını çizdi.

Liznak, açıklamasına şöyle devam etti:

"Bizim hareketimiz yıllara yayılmış tabandan gelen bir hareket. Her sokakta, her dükkanda, her evde mutlak dokunduğumuz biri vardır. Bu çalışmaların da güzel sonucunu genel merkezimizin gerçekleştirdiği anket ve kamuoyu yoklamalarında aldık. Genel merkezimiz bilimsel yöntemlerle ciddi bir süreç yürüttü. Geldiğimiz noktada anket süreçleri, kamuoyu yoklamları ve saha çalışmaları tamamlandı, artık karar masasındayız. Genel merkezimizin, Genel Başkanımızın, Merkez Yönetme kurulunun ve Parti meclisimizin kararını bekliyoruz. Bizler atadan Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Kimsenin şüphesi olmasın Edirne sahipsiz değildir. Hep birlikte yeni bir hikayeye başlıyoruz. Genciz, güçlüyüz, heyecanlıyız. Yarınlar bizimdir. Hep birlikte bir dünya şehri kuracağız."

Yavuz Göktaş

banner8
Haberler