YILIN İLK GÜNÜ SOKAKLAR BOŞ KALDI

2024'ün ilk günü cadde ve sokaklar boş kaldı. Bir çok işyeri dükkanını açmazken, az sayıda vatandaş da Saraçlar Caddesinde gezdi. Öğlen saatlerine doğru ise komşu ülke Bulgaristan vatandaşlarının yoğunluğu dikkat çekti.



Yılın ilk gününde, sabah saatlerinde boş olan Saraçlar Caddesi'nde, öğle saatleriyle beraber hareketlilik yaşandı. Çok sayıdaki işyerinin kapalı olduğu Saraçlar Caddesinde öğleden sonra komşu ülke Bulgaristan vatandaşlarının yoğunluğu göze çarptı.
Yeni yılın ilk gününde Edirne merkezde sabah saatlerinde Saraçlar Caddesi boş kaldı. Vatandaşların yılbaşı tatilinde olması sebebiyle sabah saatlerinde boş olan çarşı merkezdeki Saraçlar Caddesi, öğle saatlerinde hareketlenmeye başladı.
2024 yılının ilk günü cadde ve sokaklar boşkaldı. Yeni yıla evlerinde veya eğlence mekanlarında giren Edirneliler, yılın ilk günü dinlenmeyi tercih etti. Cadde ve sokaklar boş kalırken, çok sayıdaki işyeri de gün içinde açılmadı.
Bu arada sabah saatlerinde boş kalan Saraçlar Caddesinde, öğlen saatlerinde hareketliliğin yaşandığı da görüldü. Gezmek için evden çıkan çok sayıdaki Edirnelinin yanı sıra Bulgaristan'dan gelen turistler de öğleden sonra Saraçlar caddesini doldurdu.

Yavuz Göktaş

banner8
Haberler