MİLLETVEKİLİ EDİZ ÜN’ÜN YENİ YIL MESAJI

CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, "Yeni yılın ülkemize ve dünyaya barış, huzur getirmesini umuduyla halkımızın yeni yılını kutlar; huzur, sağlık ve mutluluk dolu nice yıllar dilerim." dedi.

CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, yeni yıl nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında şunlara yer verdi;

"Bütün zorluklarıyla bir yılı geride bırakıyoruz. Yeni yılın bir anlamı da yeni umutlar yeni başlangıçlardır. Yaşadığımız acıları geçmiş yılla birlikte geride kalmasını umut ediyoruz.

2023 yılında Cumhuriyetimizin yüzüncü yaşına ulaştı. Milletçe coşkuyla kutladık. Keşke bu coşkumuza yaşanan ağır ekonomik ve toplumsal sıkıntılar, hukuksuzluklar, deprem felaketi, şehit haberleri burukluk katmasaydı. Çok daha güzel günlerde Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını kutlasaydık. Ancak Cumhuriyetimizi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına bakınca görüyoruz ki, zor şartlardan güzel günlere ulaşmak, doğru olanı yapanlar için işten bile değildir.

Şimdi bize düşen yüzyıl önce cumhuriyeti kurup bize bırakanların yaptıklarına bakıp daha büyük işler başarmaktır. 2024 yılı umuyorum ki ülkemiz için değişim getirecek, yeniliğin gücüyle yarına daha büyük bir umutla bakmamızı sağlayacaktır.

Mevlâna “Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş / Dünle beraber gitti, cancağızım / Ne kadar söz varsa düne ait / Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.” diyordu. 2024 yeni sözler söyleyenlerin, her şeyin hızla değiştiğini görenlerin yılı olacak. Dünya dönüyor, değişiyor ve bu değişime ayak uydurabilenler yarının sahibi olacaktır. Bunun için Cumhuriyet Halk Partisinin altı okundan biri “devrimcilik”tir.Hiçbir endişeye kapılmadın devrimci geleneğimiz ve değişimin gücüyle, dün ülkeyi kuranların izinden giderek Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatacak, yarınlara emin adımlarla taşıyacağız.

Yeni yılın ülkemize ve dünyaya barış, huzur getirmesini umuduyla halkımızın yeni yılını kutlar; huzur, sağlık ve mutluluk dolu nice yıllar dilerim."

Haber Merkezi

banner8
Haberler