ENGELSİZ GÖSTERİLER BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, engellilerin sunduğu gösteriler ve engelli öğrencilerin yaptığı el sanatı ürünlerden oluşan sergi büyük beğeni topladı.

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü dolayısıyla kentteki bir alışveriş merkezinde program, ilgiyle izlendi.

Bir alışveriş merkezinde 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü Programı düzenlendi.

Etkinliğe Edirne Valisi Yunus Sezer, Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, okul müdürleri, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte, ilk olarak Faika Erkurt Özel Eğitim İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı ritim grubu sahne aldı. Ritm grubunun müzikleri etkinliğe katılanların tam notunu aldı. Ardından Şehit Öğretmen Adnan Tunca Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri hazırladıkları dans gösterisini sundu. Dans eden öğrencilerin gösterisi beğeniyle izlenirken, öğrencilerin dans ederken ne denli eğlendikleri de gözlendi.

Özel Yürekler Halk Eğitim Merkezi öğrencilerinin hazırladığı, mehter takımı da performansıyla büyük beğeni topladı. Öğrencilerin gösterilerinin ardından Vali Yunus Sezer ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, öğrencilerin yanına giderek gösteri sunan öğrencileri tek tek kutladı.

Son olarak Vali Sezer ve Arpacı öğrencilerle birlikte yıl boyunca hazırlanan el işi, boyama ve çeşitli faaliyetlerden oluşan çalışmalarının sergilendiği sergiyi açtılar. Açılışın ardından protokol üyeleri sergi gezilerek öğrencilerle sohbet ettiler.

Serginin hafta boyunca açık kalacağı bildirildi.

Yavuz Göktaş

banner8
Haberler