SUİÇMEZ, YENİDEN ADAY ADAYI

Edirne Süt Üreticileri Birliği Başkanı ve İl Genel Meclisi’nde 10 yıllık tecrübesi olan Mustafa Suiçmez, İl Genel Meclisinde kırsalın sesi olmaya devam etmek için İl Genel Meclisine aday adayı oldu. Suiçmez, aday adaylığı başvurusunu AK Parti İlçe Başkanı Engin Makak’a teslim etti.

AK Parti Edirne İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Suiçmez, İl Genel Meclisinde üçüncü dönemi için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Suiçmez, İl Genel Meclisi üyesi olmak için aday adaylığı başvurusunu yaptı. 10 yıllık tecrübesiyle ve İl Genel Meclisinde kırsalın sesi olan Mustafa Suiçmez, edindiği önemli tecrübelerle il genel meclisinde daha verimli hizmetler sunacağını dile getirdi.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Suiçmez, şunları söyledi:

"Adaylık müracatımızı yaptık Allahın izniyle, köy muhtarlarımız katılım gösterdiler sağ olsunlar. Biz 10 yıllık tecrübemizle kırsalda yaşayan insanımızın, üreticilerimizin sesi olduk. Hiç bir ayrım yapmaksızın insanımızdan ve muhtarlarımızdan gelen talepleri hizmete dönüşmesi anlamında gayret gösterdik. Bu büyük aileye yeni dönemde bilgi ve tecrübemizle hizmet etmeye devam etmek için aday oluyoruz. Niyetimiz halis sonuçta hayırlı olur inşallah"
Yavuz Göktaş

banner8
Haberler