YEŞİLAY’DAN BİLGİLENDİRME STANDI

Alkol Farkındalık haftası dolayısı ile Yeşilay ve üniversitelilerden oluşan Genç Yeşilay üyeleri Saraçlar Caddesinde stant açarak bağımlılıkla mücadele hakkında vatandaşa bilgi verdi.

Edirne Yeşilay Şubesi tarafından açılan stantta bilgilendirici broşürlerin dağıtıldı. Yeşilay Marmara 4. Bölge Koordinatörü Sebahattin Bilgiç, alkol, uyuşturucu, sigara ve ekran bağımlılıkları konusunda halkta farkındalık yaratmayı amaçladıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Koordinatörlüğümüz Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ve Çanakkale Yeşilay Şubelerinin iş ve işlemlerine rehberlik etmek amacı ile kurulmuştur. Merkezi Edirne’dir. Edirne Yeşilay Şubemiz bugün stant çalışması yapıyor. Üniversiteden, Genç Yeşilay’dan arkadaşlarımız ile beraber, bağımlılıklara karşı bilinçlendirme yapmak ve farkındalık oluşturmak. Gelen vatandaşlarımıza hem Yeşilay tanıtımı yapıyoruz; hem de bağımlı ve bağımlı yakınlarının Yeşilay’ın danışmanlık merkezi olan Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ne müracaat edebileceklerine dair yönlendirme yapıyoruz. Amacımız sağlıklı nesiller ve sağlıklı gelecek."

Yavuz Göktaş

banner8
Haberler