BALIKÇI AK PARTİ'DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken AK Parti'nin aday adayları bir bir ortaya çıkıyor. Edirne Bölgesel Kalkınma Derneği Başkanı Erdinç Balıkçı, AK Parti'den Edirne Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı toplantı salonunda aday adaylığını açıklayan Erdinç Balıkçı, Edirne'nin önemli bir kent olduğunu ile getirdi. Edirne'nin dev projelerle tanışmasının vaktinin geldiğini dile getiren Balıkçı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Edirne’mizin dev projelerle tanışma vakti geldi. Bunları da Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, ondan aldığımız güçle ve Edirne Halkımızın iş birliği ile gerçekleştireceğimize inancım tamdır. Biz çağdaş Edirne’mize hizmet etmeye başlayacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Her köşesi buram buram tarih kokan, kadim mirasımızın sahibi ilimizin hak ettiği değeri görebilmesi için tüm hazırlıklarımız tamamdır. Sayın Cumhur Başkanımızın önderliğinde ve Partimizin de desteğiyle, Edirne’mizde; Alt yapı, Üst yapı, Ulaşım, Bilişim Teknolojileri ve Temiz Enerji üretimleri gibi birçok önemli projeyi hayata geçireceğiz. Şehrimizin değerlerini de harmanlayarak, Edirne’mizi bir ‘turizm kenti’ haline getirirken, tarihi dokusuna da canlılık katacağız. Göreve gelince durmak, yorulmak ve bahane üretmek, bizim işimiz olmayacaktır. Şehrimizin kalkınması, istihdamının artması, halkımızın mutlu ve huzurlu olması için gereken her türlü çalışmayı yapacağız. “Aşk ile, severek, çalışan yorulmaz” demiş atalarımız, biz de yorulmadan çalışmak için yola çıkıyoruz."

Yavuz Göktaş

banner8
Haberler