10 KG KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ

Jandarma ekipleri tarafından içerisinde 2 kişinin bulunduğu tırda yapılan aramada, 10 kg kokain uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheli iki kişi tutuklandı.

Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, TEM otoyolu gişelerinde durdurulan ve içerisinde 2 kişinin bulunduğu tırda yapılan aramada, 10 kg kokain uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheli 2 kişi sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Edirne L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil eden uyuşturucu madde kaçakçılığı ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.

Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir." denildi.

Gözde Kabasakal

banner8
Haberler