JANDARMA, KAÇAKÇILIKLA MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

Jandarma ekipleri 3 ayrı adreste yaptığı aramada, birçok gümrük kaçağı malzeme ele geçirdi. Olay ile ilgili olarak 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Edirne'de bulunan 3 ayrı adreste Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada; 73 adet dizüstü bilgisayar, adaptör ve çantası, 1 adet Sony marka televizyon, 6 adet ses sistemi kolonu, 2 adet amfi, 2 adet fitnes takımı, 3 adet kol saati, 3 adet masaj aleti, 1 adet oyun koltuğu, 1 adet snovboard takımı, 4 adet elmas uçlu daire testere ve 14 kalem çeşitli gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi. Olay ile ilgili olarak 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen Kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.

Kaçakçılık ile mücadeleye yönelik faaliyetlere, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir." denildi.

Gözde Kabasakal

banner8
Haberler