İŞKUR'DAN, DEZAVANTAJLILAR İÇİN BÜYÜK HİZMET

Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğinde dezavantajlı grupların yoğun olarak yaşadığı mahallelerde vatandaşların istihdam edilebilirliğinin artırılması amacıyla stand kurdu.

Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğinde dez avantajlı grupların yoğun olarak yaşadığı; Menzilahir, Umurbey, Çavuşbey, Yıldırım Beyazıt, Yıldırım Hacı Sarraf, Yeni İmaret, Karaağaç ve Nişancıpaşa mahallelerinde, yaşayan vatandaşlarımızın istihdam edilebilirliğinin artırılması amacıyla stand kurdu.

Edirne Valisi Yunus Sezer, Karaağaç mahallesinde açılan standı ziyaret ederek, kurum yetkililerinden bilgi aldı.

İŞ kur tarafından yapılan bilgilendirmede şunlara yer verildi:

"Kurulan standlarda, İŞKUR ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı hizmetleri ile ilgili vatandaşlarımıza genel bilgilendirmeler yapılarak Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından bireysel danışmanlık hizmeti verilmektedir. Bu kapsamda özel sektör işyerleri ile toplu iş görüşmesine davet edilerek işverenlerimiz ile buluşmaları sağlanacak olup ayrıca açık işlere de yönlendirilerek istihdam edilebilirliklerinin artırılması hedeflenmektedir."

Gözde Kabasakal

banner8
Haberler