"KANIMIZLA, CANIMIZLA HİZMETTEYİZ"

Edirne Emniyet Müdürlüğü'nde 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenlendi. Kızılay Edirne Şubesi işbirliğinde gerçekleşen bağış kampanyasında İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun'da kan bağışında bulundu. Karaburun, "Kanımızla, canımızla, kök hücremizle ve 24 saat mesaimizle halkımızın hizmetindeyiz" dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü içerisinde kurulan stantlarda emniyet personelleri kan bağışı öncesi form doldurdu. Tansiyon ve insülin testleri yapılan personeller daha sonra kan vermeye başladı.

Emniyet Müdürlüğü giriş katına Kızılay kan bağış noktasında emniyet personeli kan ve kök hücre bağışında bulundu. Emniyet Müdürü Onur Karaburun kan bağışı yapılan alanı gezerek, Kızılay Edirne şubesi görevlilerinden bilgi aldıktan sonra, kan bağışında bulundu.

Kan bağışında bulunan Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür eden Karaburun, şunları söyledi:

"Kök hücre bağışı yapmak hem de Kızılay’a kan bağışı yaparak desteğimizi emniyet teşkilatı olarak bir kez daha göstermek için Kızılay’ı davet ettik. Emniyet personellerimizden müsait olan tüm arkadaşlarımız kan bağışında bulundu. Kan devamlı bir ihtiyaç ve bağışın dışında başka hiçbir şekilde yeri doldurulamayan bir ihtiyaç. Bizde Edirne Emniyet teşkilatı olarak, kanımızla, canımız, kök hücremizle ve 24 saat mesaimizle halkımızın hizmetindeyiz. Kan bağışında bulunarak destek veren tüm personellerimize teşekkür ederim.”

DESTEK BEKLİYORUZ

Edirne Kızılay Ekip Doktoru Erhan Aksoy da gazetecilere yaptığı açıklamada, şunlara yer verdi:

"Emniyet Müdürlüğümüz sadece bu gün değil, geçmiş dönemlerde de kan bağışında Kızılay’a olan desteklerini yerine getirmişlerdir. Bugün LÖSEV farkındalık haftasıyla ilgili de kemik iliği bekleyen çocuklarımız için kök hücre bağışında da bulundular. Hem kanlarıyla, hem kök hücreleriyle çok büyük destek yaptılar. Aynı desteği tüm kurumlarımızdan ve tüm vatandaşlarımızdan bekliyoruz. Sağlıklıyken kan verelim ki ihtiyacımız olduğunda aramak zorunda kalmayalım. Tüm vatandaşlarımızı Emniyet Müdürlüğü nezdinde davet ediyoruz.”

Kan bağışında bulunan emniyet personeli, bağışın ardından, görev yerlerine geçtiler.

Yavuz Göktaş

banner8
Haberler