PTT 183 YAŞINDA

PTT’nin 183’üncü kuruluş yıldönümü Türkiye'de olduğu gibi Edirne'de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Düzenlenen etkinlikler kapsamında PTT’de 183’üncü müşteriye Edirne PTT Başmüdürü tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

PTT’nin 183’üncü kuruluş yıldönümü, Edirne’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

PTT'nin kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında PTT binasına gelen 183’üncü müşteriye Edirne PTT Başmüdürü Mustafa Telat Akalın, çeşitli hediyeler takdim etti. Kargo gönderimi için PTT şubesine gelen 183’üncü müşteri Fatma Gölge, özel günün özel numarasına sahip olduğunu öğrenince büyük bir heyecan yaşadı. Gölge, "Çok heyecanlıyım, çok şaşırdım PTT son derece hızlı olduğu için kargomu göndermek için geldim ve böyle bir sürprizle karşılaştım. Nice 183 yıllara" şeklinde konuştu.

Edirne PTT Başmüdürü Mustafa Telat Akalın ise şunları söyledi:

"Bugün Posta Telgraf Teşkilatı’nın 183’üncü yılını kutlamış bulunuyoruz. Bu doğrultuda etkinlikler tüm Türkiye’de PTT’nin daha hızlı, daha kaliteli hizmetlerini anlatmak, sunmak amacıyla bu şekilde çalışmalarımız olacak. 183’üncü müşterimize Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı anısına çıkartılmış olan bir pul serisi, PTT ve PTTCELL logolu olan şemsiye, kalemlik, kalem, defter ile Hz Muhammet’in mektupları şeklinde hediyelerimiz oldu"

Yavuz Göktaş

banner8
Haberler