2 KİŞİYİ DOLANDIRDI, JANDARMA'DAN KAÇAMADI

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yürütülen operasyon sonucunda, 2 vatandaşa kendisini askeri personel olarak tanıtarak altınlarını alan A.K isimli şahıs yakalandı.

Edirne'nin Lalapaşa ve Süloğlu ilçelerinde ikamet eden 2 vatandaşa kendisini askeri personel olarak tanıtarak altınlarını alan A.K isimli şahıs, Edirne İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yürütülen operasyon sonucunda üzerinde yüklü miktarda para ve uyuşturucu madde ile yakalandı. Yakalanan A.K'nın daha önceden Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama suçundan 18 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edildi.

Şahıs, Edirne Cumhuriyet Başsavcılığındaki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen dolandırıcılık olaylarının aydınlatılmasına ve engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.

Emniyet ve Asayişin sağlanmasına yönelik faaliyetlere, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir." denildi.

Gözde Kabasakal

banner8
Haberler