22 ÖĞRENCİYE DAHA TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Çocuk Trafik Eğitim Parkında Ticaret Borsası İlkokulu'nda okuyan 1. sınıf öğrencilerine "Temel trafik kuralları" konusunda eğitim verildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmaları tarafından Çocuk Trafik Eğitim Parkında Ticaret Borsası İlkokulu'nda okuyan 1.sınıf öğrencilerine "Temel trafik kuralları" konusunda eğitim verildi.

22 öğrencinin katılım sağladığı eğitime dahil olan Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Önder Arpacı’da öğrencilerle sohbet edip, bilgi alışverişinde bulundu.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından açıklamada, "Trafik Jandarması olarak can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı bilinçlendirme ve bilgilendirme çalışmalarımıza ara verilmeden devam edilmektedir. 

Trafik kazalarının engellenerek can ve mal kaybının önlenmesi ve güvenli bir trafik akışının sağlanmasına yönelik kontrol eğitim ve bilgilendirmefaaliyetlerine, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir." denildi.

Gözde Kabasakal

banner8
Haberler