VALİ SEZER, İLK ZİYARETİNİ ŞEHİT AİLESİNE YAPTI

Edirne Valisi Yusuf Sezer, göreve başladığı ilk gün ilk ziyaretini şehit ailesine yaptı.



Vali Yunus Sezer Edirne Valiliği görevine başlamasının ardından ilk ziyaretini Mardin’de 2016 yılında şehit olan polis memuru Nefize Çetin Özsoy'un ailesine gerçekleştirdi.
Şehidimizin ailesini evinde ziyaret eden ve kendileri ile yakından ilgilenen Vali Sezer, şehit ailelerimizin devletimizin ve milletimizin en kıymetli emaneti olduğunu ifade etti.
Edirne Valisi Yunus Sezer, “Bizler devlet olarak her zaman şehit ailelerimizin gazilerimizin yanlarında, emrindeyiz. Onların da bizleri birer evladı olarak görmesi bizi mutlu eder, gururlandırır. Allah tüm şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin” dedi.
Valimiz Yunus Sezer'e ziyarette, Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve İl Jandarma Komutanı Albay Suat Dönmez eşlik etti.
VALİ SEZER, KAPIKULE SINIR KAPISINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Vali Sezer, görevinin ilk gününde de ziyaretlerine devam etti. Kapıkule Sınır Kapısında incelemelerde bulunan Edirne Valisi Yunus Sezer, Kapıkule Mülki İdare Amiri Vali yardımcısı Samet Öztürk ile Trakya Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Nihat Kınık’tan yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.
Mülki İdare Amirliğindeki brifingin ardından gümrük sahasında incelemelerinde devam eden Vali Sezer, çıkış yapan vatandaşlarımızla da sohbet ederek hayırlı yolculuklar diledi.
SEZER, SELİMİYE CAMİSİNİ ZİYARET ETTİ
Vali Sezer, şehrimizin mücevheri Selimiye Camisini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde gören Vali Sezer, çalışmalarla ilgili Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Saraç'tan bilgi aldı.

Kadir Ocak

banner8
Haberler