ÇİÇEKÇİ DÜKKANI KÜLE DÖNDÜ

Mülkiyeti Edirne Belediyesine ait olan ve çiçekçi olarak hizmet veren Eski Camii yakınındaki büfede çıkan yangında işyeri küle dönerken, yanında bulunan biri büfe diğeri de ETUS’un kullandığı binalara da zarar verdi.

Edirne'de belediyesine ait olan dükkanlarda çıkan yangında çiçekçi olarak işletilen ahşap büfe kısa sürede küle döndü. Yanındaki iki ahşap işyeri de yangından büyük zarar görerek, kullanılmaz hale geldi.

Eski Camii yanında bulunan ve Edirne Belediyesine ait kiralık büfelerden birinde sabahın erken saatlerinde belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çiçekçi olarak kullanılan işyeri çıkan yangında kısa sürede küle döndü. Çiçekçinin yanındaki bir büfe ve ETUS’un kullanımında olan büfe de yangında büyük zarar gördü.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede gelerek yangına müdahale ederek, yangını kontrol altına aldı.

Yangından kısa süre sonra olay yerine gelen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, işyerleri işletmecilerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Gürkan ayrıca şunları söyledi:

“Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan ve çiçekçi olarak faaliyet gösteren büfede henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın büfelerin ahşap olması nedeniyle kısa sürede yanında bulunan iki iş yerine daha sıçradı.

Can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Esnaflarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yaralarımızı en kısa sürede birlikte saracağız.” Yavuz Göktaş

banner8
Haberler