SOSYETE PAZARINDAKİ ‘TEHLİKE’

İstanbul-Edirne arası Hızlı Tren çalışmaları son sürat devam ediyor. Trakya’nın en büyük tekstil pazarı olan Ulus Pazarı’nın girişindeki çalışmalar, pazar girişine kadar gelince, pazar girişiyle inşaat alanı arasında tehlikeli bir görüntü oluşturdu.

Sosyete Pazarı olarak bilinen Ulus Pazarı girişinde dev iş makinelerinin çalışması, tehlikeli bir görüntü oluşturdu.

Binlerce turisti ve Trakya’nın dört bir yanından gelen vatandaşlara hizmet veren Edirne Ulus Pazarı girişi dün, Hızlı tren çalışması nedeniyle tehlikeli bir görüntü oluşturdu.

Kentte aylardır devam eden Hızlı Tren çalışmalarında dün Ulus Pazarı girişine kadar gelindi. Ulus Pazarın girişinde küçük bir geçiş güzergahı bırakılırken, çekilen güvenlik şeridinin yanında ise hummalı bir çalışma devam etti.

Hızlı tren çalışması yapan firma yetkilileri güvenlik şeridi çekmenin yanında birde görevli bırakarak vatandaşı uyarmayı ihlal etmese de binlerce kişinin geçtiği bölgede tehlikeli bir görüntü oluşturdu. Bu arada çalışmaların pazarın giriş kapısına kadar gelmesi, önümüzdeki haftalarda uluş pazarının açılıp açılmayacağı sorularını da akla getirdi.

Pazar yetkilileri, pazarın açılıp açılmaması konusunda Edirne Belediyesi ile çalışma yapan firmanın arasındaki görüşmeler sonucunda belli olacağını duyurdu.

Yavuz Göktaş

banner8
Haberler