Her bölümünde farklı lezzetlere yer veren ve yazdığı yemek tarifi kitaplarıyla Türkiye’nin yakından tanıdığı Sahrap Soysal;’’ Türkiye’nin tüm lezzetlerini tanıtıyoruz, Edirne lezzetlerini de tanıtmak isteriz. Edirne harika bir şehir ve bu güzel şehirde Bahri ve Kaner Beyin bu anlamlı ve nazik hediyeleri için teşekkür ediyorum’’ dedi.
Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar;’’ biz Edirne’mizi tarihiyle, kültürüyle, tuzlusu ve tatlısıyla her zaman tanıtmaya devam ediyoruz. Sahrap Hanım da yaptığı programlarda Türkiye’nin lezzetlerini tanıyor. İnşallah Edirne’mizin de lezzetlerini tanıtacak. Kendilerine şimdiden teşekkür ediyoruz’’ dedi.
Dernek Üyesi ve Arslanzade Genel Müdürü Kaner Gen’de;’’ nerde olursak olalım Edirne hep bizim sevdamız. Onun için bu muhteşem Selimiye Camii gölgesinde Edirne’mizi tanıtmaya devam ediyoruz. Bugün Sahrap Soysal hanımefendi Edirne’mize geldi, bizler de misafirperverliğimizle kendilerine Badem ezmesinden Türk Pinbahis Bayrağımızı iktram ettik’’ dedi.
Sahrap Soysal’a Badem Ezmesinden Türk Bayrağı
Sahrap Soysal’a Badem Ezmesinden Türk Bayrağı
EditörEkranlarda yaptığı yemek programları ile beğeni toplayan Sahrap Soysal’a Edirne Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar ve Üyesi Kaner Gen Badem ezmesinden yapılmış Türk Bayrağı armağan etti.