SÜLOĞLU SPOR GK İLK DEVREYİ LİDER TAMAMLADI

1. amatör ligde mücadele eden Süloğlu Spor GK Karaağaç Arda Spor’la oynağı maçta 3-2 galibiyetle ligin ilk devresini lider bitirdi.

Süloğlu İlçe Stadında 6. haftanın ve ilk devrenin son mücadelesinde Süloğlu Spor GK ile Karaağaç Arda Spor karşı karşıya geldi. Süloğlu İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada Karaağaç Arda Spor karşısında müthiş bir oyun ortaya koyan Süloğlu Spor GK sahadan 3-2 galip ayrıldı.
Mavi- Siyah ekip ilk yarıda oynadığı 6 maçta 5 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak ilk devreyi 15 puanla zirvede tamamladı. Ligin başından itibaren Süloğlu Spor GK’nın maçlarını yakından takip eden Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran maç sonu yaptığı açıklamada;” biz başından itibaren Şampiyonluk Hakkımız diyorduk. Allah’ın izni, futbolcularımızın gayreti ve hocalarımızın emekleriyle ilk devreyi lider olarak bitirdik. Geçtiğimiz haftalarda spora ve sporcuya yakışmayan , takımımıza yapılanları tüm kamuoyu gördü ve şahit oldu. Ama ben her zaman her branşta sporun centilmence ve ahlaklı olmasından yanayım. Bizler küçük bir ilçede yüreğimizin kocamanlığı ve ilçemizin beraberliği ile takımımızın yanındayız. Burada en önemli etken birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz. Futbolcularımıza ve Hocalarımıza söylenecek hiç bir söz bulamıyorum çünkü onlar imkansızlıklar içerisinde büyük başarı ve üstün gayret gösteriyorlar. Bir kez daha futbolcularımızın gözlerinden öpüyorum. Hocalarımızı tebrik ediyorum. Hep dediğimiz gibi Süloğlu Belediyesi olarak her zaman takımımızın yanında olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Süloğlu futboluyla, güreşçileriyle ve diğer spor branşlarıyla Edirne’mizin gözbebeği olacak. Bu sezon Şampiyonluk Takımımızın hakkı”dedi.

Süloğlu Spor’da top koşturan ve sonrasında yıllardır takımın antrenörlüğünü yapan Altan Yavaş yaptığı açıklamada;” futbolcularımız canla başla mücadele ediyor. Benimle birlikte takımın daha da iyi olması için mücadele eden Volkan Haydar, Ersin Özdemir ve Samet Şen hocalarımızında bu mücadele de emekleri çok fazla. 6 hafta da 5 galibiyet almak ve ligin ilk devresini lider olarak tamamlamak imkansızlıklar içinde yaptığımız mücadelede büyük bir başarıdır. Bu başarı takımımızla birlikte bizlere desteklerini esirgemeyen taraftarlarımızın. Bu başarı Süloğlu Spor GK’ya cesaret veren, umut veren her zaman yanımızda olduğunu hissettiren Süloğlu Belediye Başkanımız Mehmet Ormankıran’ın. Biz hiç bir zaman ben demedik, hep biz dedik ve futbolcularımızla, teknik ekibimizle, destekçilerimizle, taraftarlarımızla kazandık ve kazanmaya da devam edeceğiz. Lige verilen 1 aylık arada yapacağımız 3-4 transfer ile birlikte 2. devreye en iyi şekilde hazırlanıp sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz.

Geçtiğimiz haftada futbolcularımıza ve taraftarlarımıza yapılan hoş olmayan hareketler bizlere daha da hırs yaptırıyor ve başarılı olmamızı sağlıyor. Bizler sporu en iyi şekilde yapmayı, centilmence ve adaletli davranmayı savunanlardanız. Futbol sevgidir, dostluktur, kardeşliktir. ” dedi.

Süloğlu İlçe stadında oynanacak maç öncesi Karaağaç Arda Spor Kulübü Başkanı Birol Salçın ve Yönetim Kurulu Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran’a Güzel ve Centilmence Bir Maç olması amacıyla çiçek takdim etti ve başarılar diledi. Başkan Ormankıran da ;” Edirne’mizin en eski kulüplerinden olan Karaağaç Arda Spor’u ilçemizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Ligin başarılı takımlarından bir tanesi. Bugün de nezaket göstererek bayan futbol takımıyla, yönetimiyle çiçeklerini takdim ettiler. Geçtiğimiz haftalarda yaşananlara bakarak çok güzel bir ortam var. Büyük Önderimizin dediği gibi Zeki, Çevik ve Ahlaklı bir spor yapıyorlar” dedi.

Haber Merkezi

banner8
Haberler