698m² arsa satışa çıktı

Kırklareli Lüleburgaz'da 698m² arsa mahkeme yoluyla satılacak.

İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre, 698,26 m2 alanlı, 146 ada 4 parsel numaralı taşınmaz hissedarlar adına kayıtlı olup tamamı satılacak. Kırklareli İl Özel İdaresinden alınan bilgiye göre 1/1000 ölçekli uygulama imar planlı alanda, Ayrık Nizam h en çok 6,50 m, % 60 emsal olan konut bölgesinde kalmaktadır. Taşınmaz her türlü altyapı hizmetlerinden faydalanmaktadır.

Değerleme konusu arazi ara parsel olup Edkibedir Köyü sınırlarındadır. Lüleburgaz?dan Eskibedir Köyü istikametine doğru giden yolun sağ tarafında köy yoluna cephelidir. Düz bir geometriye ve düzgün bir topografyaya sahiptir. Lüleburgaz şehir merkezine ulaşım özel araçlarla veya toplu taşıma araçlarıyla sağlanmaktadır. Çevresinde genellikle tarım arazileri, tarımsal amaçlı depolar ve tek katlı köy yapılaşmaları ile ahır yapıları yer almaktadır. Köy merkezine batı yönünde yaklaşık ortalama 50,00 metre, Ergene Nehrine kuzey yönünde 800,00 metre uzaklıktadır.

Taşınmaz üzerinde 2 adet yapı bulunmaktadır. Bu yapılar eski harabe şeklinde bir depo/ahır/samanlık vardır. Basit yapı şeklinde bir kısmı briketten bir kısmı tuğladan yığmadır. Çatısı Marsilya tipi kiremitle kaplıdır. Kapı ve pencere doğramaları ahşaptandır. Pencere doğramalarında camları bulunmamaktadır. Kapısı yoktur. Duvarları sıvasızdır.Duvarların bazı kısımları yıkık durumdadır. Bu sebepten yapıların ekonomik değeri bulunmamaktadır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

banner8
Haberler