KÖPEĞİN DOSTLUĞU HERKESİ DUYGULANDIRDI

Edirne’de Ziraat Bankası Işıklarında bir anda caddeye atlayan bir köpeğe araba çarptı. Olay yerindeki polis ekipleri ve zabıta yaralı köpekle ilgilenirken, köpeğin arkadaşı diğer köpeğin ise arkadaşına yaklaşarak yaralı ayağını koklaması ve yalnız bırakmaması çevredekilerin yüreğini ısıttı. Yaralı köpek, uzun bir bekleyişin ardından Edirne Belediyesi Barınağından gelen ekipler tarafından alınarak tedavi altına alındı.

Edirne’de Ziraat Bankası Işıklarında bir anda caddeye atlayan bir köpeğe araba çarptı. Olay yerindeki polis ekipleri ve zabıta yaralı köpekle ilgilenirken, köpeğin arkadaşı diğer köpeğin ise arkadaşına yaklaşarak yaralı ayağını koklaması ve yalnız bırakmaması çevredekilerin yüreğini ısıttı.

Ziraat Bankası Dört yol da caddeye bir anda atlayan köpeğe bir araç çarptı. Aniden yola çıkan köpek, aracın çarpmasıyla hafif şekilde yaralandı. Köpeğin acı dolu sesini duyan çevredeki zabıta ve polis gelerek köpeğe yardım etmek istediler. Köpeği zapt etmekte zorlanan zabıta ekipleri, hemen Belediye Barınağını arayarak ekip çağırdı. Bu sırada acı çeken köpeğin yanına gelen arkadaşı, köpeğin yaralı ayağını önce kokladı, ardından arkadaşının yüzünü yalamaya başladı. Yaralı köpeğin acısını paylaşmak isteyen diğer köpeğin bu davranışı çevrede toplanan vatandaşları hüzünlendirdi. Vatandaşlar bu arada yaralı köpeği severek sakinleştirmeye çalıştılar.

Uzun süre sonunda Edirne Belediyesine ait barınaktan gelen ekipler köpeği aldı. Barınağa götürülen köpeğin  veteriner hekim tarafından kontrolü yapılarak, tedavi altına alındığı öğrenildi.

Yavuz Göktaş

banner8
Haberler