“BEYAZ LİSTEYLE, BEYAZ BİR SAYFA AÇIYORUZ”

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serpil Balcı Gören, Pazar günü yapılacak olağan kongrede adaylığını açıkladı. Beyaz listeyle seçime girecek olan Gören, “Pazar günü bütün delegelerimizi iyilik dolu bir Edirne için ‘Beyaz Liste’de buluşmaya davet ediyorum” dedi.

İYİ Parti mevcut İlçe Başkanı Serpil Balcı Gören, 11 Aralık Pazar günü yapılacak olan kongrede güçlü bir ekip olarak aday olduğunu dile getirerek, ‘Beyaz Liste’ ile girdikleri seçimde delegenin desteğini beklediğini vurguladı.

 Gören, yaptığı açıklamada önceki gün TBMM’de İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs’e yapılan saldırıyı kınayarak “Öncelikle Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda Milletvekilimiz Hüseyin Örs’e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyor,  sayın vekilimize acil şifalar diliyorum. Eminim ki halkımız gereken cevabı sandıkta verecektir” dedi.

BEYAZ LİSTEYLE ADAYIZ

Gören, açıklamasına şöyle devam etti:

“Pazar günü 3. Olağan kongremizi gerçekleştireceğiz.  Edirnemiz için hayırlı olsun. Mevcut ilçe başkanı olarak kongrede ‘Beyaz Liste’ ile adayım. Dinamik yorulmak bilmeyen bir ekip kurduk. Bu ekibin içinde yeni ve çok hevesli arkadaşlarımız ile birlikte partimizin kuruluşundan bugüne görev yapan arkadaşlarımız var. Vatandaşlarımızın, üyelerimizin ve delegelerimizin desteğini de alarak Pazar günü seçimi kazanacağız. Sonrasında hem genel seçimlerde, hem de yerel seçimlerde iktidar olacağız.

Pazar günü bütün delegelerimizi iyilik dolu bir Edirne için ‘Beyaz Liste’de buluşmaya davet ediyorum.”

Yavuz Göktaş

banner8
Haberler