UMURBEY'DE MUHTAR DEĞİŞMEDİ

 Umurbey Mahalle Muhtarlığı seçiminde mevcut muhtar Turhan Özgünden, rakiplerini geride bırakarak seçimi kazanan taraf oldu.

UMURBEY'DE MUHTAR DEĞİŞMEDİ

 Umurbey Mahalle Muhtarlığı seçiminde mevcut muhtar Turhan Özgünden, rakiplerini geride bırakarak seçimi kazanan taraf oldu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
03 Haziran 2024 Pazartesi 00:00
UMURBEY'DE MUHTAR DEĞİŞMEDİ

 Mevcut muhtar Turhan Özgünden, 6 sandıkta toplam 326 oy alarak Umurbey Mahalle Muhtarlığı'na yeniden seçildi. Seçimin ardından yapılan açıklamada Özgünden, zaferiyle ilgili büyük memnuniyetini dile getirdi. Özgünden, seçimde en yakın rakibi Okan Körüklü'nün 120 oy aldığını belirtti.

Özgünden, seçim sonuçlarıyla igili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Önceki seçimde de kazanmıştık ama sorunlar çıktı. Bu seçimde de azalarımla, eşimle, oğlumla seçime iyi hazırlandık. Bu sonuç mahallemizin bir takdiridir. Bizim bir dönem daha çalışmamızı istediler. Biz de onlara layık olmaya çalışacağız. Katılım, bir önceki seçime göre neredeyse yarı yarıya oldu. Bunu bekliyorduk aslında. Havanın sıcaklığı, insanların buraya gelme sıkıntı yaşamasından dolayı oldu. Daha önceki seçime yaşlılar da gelmişti. Ama beni sevenler geldi".

SEÇİM TEKRAR YAPILDI

31 Mart Yerel Seçim'lerinde Umurbey Mahallesi'nde seçimin yapıldığı okulda bir temizlik görevlisi yanlışlık sonucu oy pusulalarına çöpe atmıştı. Daha sonra yapılan itiraz sonucu seçimler iptal edildi. Seçim Kurulu Başkanlığı seçimlerin 2 Haziran'da yenilenmesine karar vermişti.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.