TÜRK OCAKLARI'NDAN KARABURUN'A TEŞEKKÜR

Türk Ocakları Şube Başkanı Yakup Öz, Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve ekip arkadaşları için teşekkür mesajı yayımladı.

TÜRK OCAKLARI'NDAN KARABURUN'A TEŞEKKÜR

Türk Ocakları Şube Başkanı Yakup Öz, Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve ekip arkadaşları için teşekkür mesajı yayımladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Temmuz 2024 Çarşamba 00:00
TÜRK OCAKLARI'NDAN KARABURUN'A TEŞEKKÜR

Karaburun ve ekiplerinin sayesinde Edirne’nin daha güvenli ve suç oranlarının düşük bir şehir haline geldiğini belirten Öz, “Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı sınır kenti Edirne'de güvenlik, huzur ve emniyetin sağlanması amacıyla ; Büyük fedakârlık ,  sabır ve cesaretle Edirne Halkının  barış ve emniyet içinde yaşaması için üstün bir vazife anlayışı ile hizmet veren İl Emniyet Müdürümüz Sayın Onur Karaburun ve ekibinin  “ sıfır suç" hedefiyle yaptığı çalışmalar olumlu sonuçlarını vermiştir" dedi.

 Öz, Karaburun’un Edirne’de göreve geldiğinden bu yana gösterdiği çalışma azmi ve 7 gün 24 saat suçla mücadelesinden dolayı kendisine teşekkürlerini iletti.  Öz, paylaştığı mesajında şunları söyledi:

“İlimize geldiği ilk günden itibaren varlığını hissettiren, şehrimiz ve vatandaşlarımız ile bütünleşmiş ,  özdeşleşmiş , hizmet etmek için dur durak bilmeyen , saat mefhumu gözetmeyen , hep halkın arasında olan , çalışmayı ,hizmet etmeyi kendine görev kılan İL Emniyet Müdürümüz Sayın Onur Karaburun  ve ekibinin çalışmalarını , başarılarını yakından takip etmekte ve görmekteyiz.

Asayiş, Trafik, Narkotik, Terör ve Özel Harekât şube müdürlüklerinde görevli ekipler 7 gün 24 saat kentin çeşitli noktalarında denetimler gerçekleştirmektedir.

Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı sınır kenti Edirne'de güvenlik, huzur ve emniyetin sağlanması amacıyla ; Büyük fedakârlık ,  sabır ve cesaretle Edirne halkının  barış ve emniyet içinde yaşaması için üstün bir vazife anlayışı ile hizmet veren İl Emniyet Müdürümüz  Onur Karaburun ve ekibinin  “ sıfır suç” hedefiyle yaptığı çalışmalar olumlu sonuçlarını vermiştir.

Edirne sokaklarında suç unsuru taşıyan araçlar , şüpheliler silahlı çatışmalar yok artık. Emniyet Müdürümüzün göreve başladığı günden itibaren ilimizde her alanda suç oranı yüzde 70 oranın da azalmıştır.

Kesici alet taşıyan ,ne bir suç unsuru ne bir uyuşturucu madde ne de aranan bir şüpheli Edirne sokaklarında yok artık. Polis 24 saat sokaklarda olduğu  için huzur ve güvenlik var , Suç yok ve suçlu yok. Vatandaşımız 24 saat istediği gibi sokaklarda, parklarda, caddelerde dinleniyor ve eğleniyor.

Bu onurlu ve kutsal görevi büyük bir özveriyle yerine getirerek Edirne'nin ülkemizin en güvenli ve huzurlu kenti olması için mesai mefhumu gözetmeden çalışan Emniyet Müdürümüz Sayın Onur Karaburun’a ve teşkilat mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum"

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.