TERCAN, GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

MHP'nin 2 dönem il başkanlığını yapan Zakir Tercan Gazetemizi ziyaret ederek, gündemdeki konularla ilgili görüşlerini dile getirdi

TERCAN, GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

MHP'nin 2 dönem il başkanlığını yapan Zakir Tercan Gazetemizi ziyaret ederek, gündemdeki konularla ilgili görüşlerini dile getirdi

Emre SEDEF
Emre SEDEF
27 Eylül 2024 Cuma 00:00
TERCAN, GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

İl başkanlığından ayrılmasının ardından bile siyasetten kopmadığını, üzerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduğunu belirten Zafir Tercan, "Üzerimize ne düşüyorsa davamız için, partimlz için elimizi her dair taşın altına koyarız. Çünkü biz görev adamıyız" dedi.

Vatandaş Gazetesi'nin kendisi için çok önemli olduğunu, siyasi hayatı döneminde partisiyle ilgili tüm haberlere yer verildiğini, ülkenin önemli meseleleri hakkında yazdığı yazılarında yayanlandığını  kaydeden Tezcan ziyaret sırasında şöyle konuştu:

" Vatandaş Gazetesi bizim için çok kıymetli, çok değerli. En köklü gazetelerimizden bir tanesidir. Ben de geçmiş yıllarda  Vatandaş Gazetesinde ciddi yazılar yazan birisi olarak vatandaş gazetesini çok severim. Vatandaş gazetesi, Edirne'mizin gözüdür, kulağıdır, kalbidir. Çünkü Edirne ilimizin, ilçemizin, beldelerimizin, köylerimizin hakkını hukukunu haberlerini gündeme taşıyan değerli bir gazetemizdir. Bu nedenle il başkanlığım döneminde vatandaşlık gazetesi bize karşı her zaman için güzel ve olumlu yaklaşmıştır. Bu nedenle biz de bir eski MHP il Başkanı olarak kendilerine teşekkür etme ziyaretinde bulundum. Emre kardeşimizin de bize karşı son derece saygılı genç delikanlı bir kardeşimizdir kendisine de çok teşekkür ediyorum. Orhan Yazgan  abimiz benim kadim dostumdur. Imtiyaz sahibidir. Her zaman için kendisinden manevi olarak desteklerini görmüşümdür.  Buradan kendisine de ayrıca teşekkür ediyorum".

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.