TEMAD’DAN HUZUREVİ SAKİNLERİNE ZİYARET

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne İl Başkanlığı üyeleri Edirne Huzurevini ziyaret ederek, huzurevi sakinleri ile müzik eşliğinde eğlenceli bir akşam geçirdi.

TEMAD’DAN HUZUREVİ SAKİNLERİNE ZİYARET

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne İl Başkanlığı üyeleri Edirne Huzurevini ziyaret ederek, huzurevi sakinleri ile müzik eşliğinde eğlenceli bir akşam geçirdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Aralık 2022 Perşembe 06:00
TEMAD’DAN HUZUREVİ SAKİNLERİNE ZİYARET

Huzurevi sakinleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, Huzurevi yönetici ve görevlileri, TEMAD Üyeleri ile birlikte pasta keserek erken bir yeni yıl kutlaması yaptılar.Halk Eğitim Merkezi müzik eğitmeni ve aynı zamanda TEMAD üyesi olan Mustafa Dalgıç ve ekibi tarafından sunulan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

TEMAD Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş, burada yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti:

"TEMAD Edirne İl Başkanlığı olarak, üyelerimiz arasındaki dayanışma ve işbirliğini güçlendirme çalışmalarımızınyanında kamu yararına çalışan bir sivil toplum kuruluşu olmamızın gereği olarak sosyal sorumluluk projelerinde de imkanlarımız ölçüsünde var olmaya çalışıyoruz. Bu faaliyetlerimizden birisi olarak Edirne Huzurevinde kalan büyüklerimizi ziyaret ederek gönüllerini almak istedik.  Aslında amacımız yeni yıla birlikte girecek bir tarihte etkinlik yapmaktı ama Ankara’ daki programlarımız nedeniyle bu tarihi biraz öne çekmek zorunda kaldık.

TEMAD olarak kimsesiz çocuklarımızın ve yaşlılarımızın yanında olmayı da her zaman bir milli görev olarak görmekteyiz ve bu yolda yapılacak faaliyetlere destek vermeye hazırız.

Huzurevinde ikamet eden bilgi ve tecrübelerine her zaman muhtaç olduğumuz büyüklerimizle birlikte vakit geçirmekten mutlu olduk.Huzurevinde bizler de huzur bulduk. Kendimizi bir ziyaretçi olarak değil, bizlere evlerini ve gönüllerini açan büyüklerimizin misafirleri olarak gördük. 

Huzurevinde devletimizin ve yetkili kurumların sosyal bir devlet olmanın gereğini yerine getirdiğine şahit olmaktan, huzurevi yöneticilerinin ve personelinin özverili çalışmaları sonucu yaşlılarımıza verilen özen ve önemi görmekten mutluluk duyduk. Bu durum bizlerin de geleceğe güvenle bakmamızı sağlamıştır. 

Bu ziyaret için gerekli izin ve desteklerini esirgemeyerek,  bizlere bu mutluluğu yaşatan başta Sayın Valimiz Hüseyin Kürşat Kırbıyık olmak üzere,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, Huzurevi Müdürü Sn. Tamer Tahmazoğlu’ na ve huzurevinde görevli bütün personele teşekkür ederim."

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.