SODAM KURSLARI İLGİ GÖRÜYOR

Keşan ilçesinde Sosyal Destek Merkezi (SODAM) tarafından düzenlenen kurslara büyük ilgi gösteriliyor.

SODAM KURSLARI İLGİ GÖRÜYOR

Keşan ilçesinde Sosyal Destek Merkezi (SODAM) tarafından düzenlenen kurslara büyük ilgi gösteriliyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Temmuz 2024 Çarşamba 00:00
SODAM KURSLARI İLGİ GÖRÜYOR

Belediye Başkanı Mehmet Özcan, kursiyerlerimizle bir araya gelerek hem yaptıkları çalışmaları yakından inceleme fırsatı bulduklarını, hem de onların başarılarına tanıklık ettiklerini söyledi.Özcan "Gördük ki, SODAM'in sunduğu eğitim programları sayesinde birçok vatandaşımız sosyal ve kişisel gelişimlerine önemli katkılar sağlıyor" dedi.

El sanatlarından kişisel gelişimden mesleki eğitimlere kadar geniş bir yelpazede sunulan bu kurslar sonunda katılımcıların kendilerini geliştirdiklerini belirten Özcan, emeği geçenlere teşekkür ederken şöyle devam etti:

" Kurslar, yeni beceriler kazanmalarına olanak tanıyor. Kursiyerlerin azmi ve çalışkanlığı, bu merkezlerin ne denli önemli bir görev üstlendiğinin en güzel göstergesi.Vatandaşlarımızın eğitim ve gelişim ihtiyaçlarını karşılamak adına büyük bir özveriyle çalışan SODAM personeline ve tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz. Sizlerin başarı hikayeleri, bizlere her zaman ilham kaynağı oluyor. Eğitim yolculuğunuzda sizlere destek olmaya devam edeceğiz"

Bülent Sarıçiçek

Son Güncelleme: 31.07.2024 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.