SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 100. YIL SERGİSİ

İl Sağlık Müdürlüğü 1. Murat Devlet Hastanesi'nde '100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla' temalı fotoğraf sergisi açtı.

SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 100. YIL SERGİSİ

İl Sağlık Müdürlüğü 1. Murat Devlet Hastanesi'nde '100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla' temalı fotoğraf sergisi açtı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
27 Ekim 2023 Cuma 00:00
SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 100. YIL SERGİSİ

Cumhuriyetin ilk yıllarından, günümüze kadar hizmet veren sağlık çalışanlarına ve sağlık hizmetlerine ait fotoğrafların yer aldığı sergi büyük ilgi gördü.

Serginin açılışını Edirne Vali Yardımcısı Ercan Çiçek, İl Sağlık Müdürü İshak Yıldırım, Başhekim Gulsevin Şimşek, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Selma Heves ve Başkan Yardımcısı Onur Çakar, hastane yöneticileri ve sağlık çalışanları birlikte yaptı.

İl Sağlık Müdürü İshak Yıldırım, gazetecilere verdiği bilgide., Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Sağlık Bakanlığı tarafından 81 ilde bir resim sergisi organizasyonu düzenlendiğini dile getirerek, 1923'ten 2023'e aynı aşk ve heyecanla çalışmaya devam ettiklerini kaydetti.

Edirne İl Sağlık Müdürü İshak Yıldırım,  "İnşallah 200'ncü yılda da, 300'ncü yılda da, 500'ncü yılda da bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Tüm sağlık çalışanlarımız, hekimlerimiz, ebelerimiz, hemşirelerimiz, sağlık memurlarımız, hasta bakıcılarımız, temizlik personelimiz ve sağlıkta çalışan tüm arkadaşlarımız büyük bir özveriyle çalışmaktalar. Bu şekilde çalışmaya da inşallah devam edeceğiz. Cumhuriyet Bayramımız olsun, nice güzel yüz yıllarımız olsun" şeklinde konuştu.

Sergi 27 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında yatan hasta servisi 1.kattaki fuaye alanında açık kalacak.

Gözde Kabasakal

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.