POLİSİ ANLATIP ÖDÜLÜ KAPTILAR

Emniyet Teşkilatı'nın 179.yıldönümü dolayısıyla düzenlenen "Hayalimdeki Polis" konulu resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

POLİSİ ANLATIP ÖDÜLÜ KAPTILAR

Emniyet Teşkilatı'nın 179.yıldönümü dolayısıyla düzenlenen "Hayalimdeki Polis" konulu resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
03 Nisan 2024 Çarşamba 00:00
POLİSİ ANLATIP ÖDÜLÜ KAPTILAR

Emniyet Müdürlüğü'nde ödül töreni öncesinde emniyet personeli arasında masa tenisi yarışmaları yapılırken, törene Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Harun Tohumcu, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Engin Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı ve emniyet mensupları katıldı.

Şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında polisi anlatarak dereceye giren öğrencilere ödülleri törene katılanlar tarafından verildi. Törende konuşan Emniyet Müdürü Onur Karaburun, şöyle dedi:

"Toplumun huzur ve güvenin tesis edilmesi, vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin korunması, hukukun üstün ve devlet otoritesinin sağlanması gibi çok önemli görevleri ifa eden emniyet teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü kutlamalarının 179. kuruluş yıl dönümünü kutlama gururunu sizlerle paylaşıyorum. Hep birlikte yaşamaktayız. Düzenlemiş olduğunuz törene katıldığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Teşkilatımızın 179. kuruluş yılında il emniyet müdürümüz personelinin moral ve motivasyonunu arttırmak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek aidiyet duygumuzu, teşkilata ve aidiyetimizi arttırmak için personelimiz arasında bowling, masa tenisi, bilardo atış turnuvaları düzenledik. En son burada şimdi seyrettiğimiz bilardo provası ve masa tenisi turnuvası finalinde bu etkinliğimizi tamamlamış olduk. Ayrıca çocuklarımızın polisin toplum içerisindeki yeri ve önemli kavramını ve olan desteğini çocukluk yaşından itibaren hissedebilmeleri için, ilkokul arası için, ortaokullara taşıyıp, lise arasında kompresör yarışmaları düzenledik. Bugün bu dönemimizde çocuklarımıza da ödüllerini takdim edeceğiz. Biz burada alışılmışın dışına çıktık ve bize vakit ayıran, bize bir şekilde zaman ayırıp resim çizen, kompozisyon yazan şiir yazan bütün çocuklarımıza küçük de olsa emniyet yüz doksan öğrencimize de bir küçük hediyemiz olacak. Şu anda sadece burada okul ilimizde ilk üç dereceye girmiş olan ve okullarında ilk üç dereceye girmiş olan çocuklarımıza bir hediye takacağız ama diğer çocuklarımıza da önümüzdeki günlerde polis hastanemiz içerisinde Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli olarak hediyelerini takdim edeceğiz. Bu da çocuklarımıza güzel bir şükran borcumuz. Çünkü gerçekten hepsinin emek çekmiş olması bizim için çok kıymetli"

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.