ÖZCAN, ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

ÖZCAN, ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Ağustos 2024 Perşembe 00:00
ÖZCAN, ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek onların görüş ve değerlendirmelerini dinlediklerini belirten Başkan Özcan, "Keşan'ın geleceğini birlikte şekillendiriyoruz. Her esnafımızı, vatandaşımızı ziyaret ederek değerli görüş ve önerilerini dinliyoruz. Bu değerli geri bildirimler, şehrimizin geleceğini daha iyi hale getirmek için bize ışık tutuyor. Ortak akılla hareket ederek hep birlikte daha yaşanabilir ve dinamik bir Keşan'ı oluşturacağız" diye konuştu.

"ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR"

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Borsa Sokak'daki yol ve kaldırım yenileme çalışmalarında önemli bir aşamaya geldiklerini, sıkıntıların giderilmesi için çaba gösterdiklerini ifade ederek şöyle dedi:

"Borsa Sokak'taki yol ve kaldırım yenileme projelerimizde önemli bir aşamaya geldik. Çalışmalarımızın sonlarına yaklaşıyor ve sokağımızı daha modern, güvenli ve estetik hale getirmek için büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Projeyi yerinde inceledik ve çok yakında tamamlanacak bu projeyle sokağımızın çehresi tamamen değişecek. Hizmetlerimizden memnuniyetinizi duymak bize büyük bir motivasyon kaynağı oluyor. Sabır ve destekleri için vatandaşlarıma teşekkür ediyorum"

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.