MUHTARLAR İL GENEL MECLİSİ TOPLANTISINA KATILDI

İl Genel Meclisi Çiğdem Gegeoğlu başkanlığında toplantılarına devam etti. Toplantıya davet edilen muhtarlara İl Genel Meclisi'nin çalışmaları hakkında bilgi verildi ve onların beklentileri ele alındı.

MUHTARLAR İL GENEL MECLİSİ TOPLANTISINA KATILDI

İl Genel Meclisi Çiğdem Gegeoğlu başkanlığında toplantılarına devam etti. Toplantıya davet edilen muhtarlara İl Genel Meclisi'nin çalışmaları hakkında bilgi verildi ve onların beklentileri ele alındı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
02 Temmuz 2024 Salı 00:00
MUHTARLAR İL GENEL MECLİSİ TOPLANTISINA KATILDI

Toplantının açılışında konuşan Çiğdem Gegeoğlu, kendileri için muhtarların çok önemli olduğunu, demokrasinin en gelişmiş taşları olduğunu, birlikte çalışarak bir çok önemli hizmete imza atacaklarını söyledi.

Gegeoğlu, "demokrasinin en önemli taşları sizlersiniz. Edirne adına birşeyler üretmek,mahallelerinizde düzeni sağlamak isteyen herkesin sizlerle gönül birlikteliği var.Birlikte çalışıyoruz. Sizlerle daha uzun yıllar birlikte çalışacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Edirne adına üreten, çalışan herkesle yolumuz bir.Daha yapacak çok işimiz var" diye konuştu.

YAMAN "HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ"

Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Aykut Yaman'da, İl Genel Meclisi toplantısana davet edilmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, hep birlikte çalışmayı arzuladıklarını söyledi. Yaman şöyle dedi:

" Bizi davet ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İl genel meclis üyelerimize de çok teşekkür ederiz. Herkese hayırlı görevler diliyorum bu yeni dönemde. İnşallah hep beraber çalışarak, merkez mahalle muhtarları olarak, il genel meclisiyle olan irtibatımızı güçlendiririz. Yeni İmaret, Hacı Sarraf, Yıldırım gibi tarımla uğraşan seçmenlerimiz ve muhtarlarımız var. Amacımız birlikteliğimizi pekiştirmek, daha güçlü olabilmek, daha güzel iletişim kurabilmek. Bu konuda herkese teşekkür ederiz. Tüm mahalle muhtarlarına teşekkür ederim. Genel kurulumuzda belediye başkanımıza, ilk kadın belediye başkanı olduğu için plaket takdim ettik. İl Genel Meclis Başkanımız da ilk kadın başkanımız olduğu için kendisine plaket takdim etmek istiyoruz. Kendisine teşekkür ederiz, çok severiz ve sayarız. Harika bir insandır. Çok teşekkür ederiz".

GEGEOĞLU'NA PLAKET

Mithatpaşa Muhtarı Turgut Sarıbaşak, İl Genel Başkanı Çiğdem Gegeoğlu'na Merkez Muhtar Derneği adına plaket takdim ederken duygusal anlar yaşandı.

Sarıbaşak, “değerli kardeşimdir, çok iyi bir yoldaşımızdır. Çiğdem başkanla beraber 2014 yılında il genel meclisinde görev yapan arkadaşlarımızla birlikte çalıştık. 3 yıl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda görev yaptık. 2009'dan beri muhtarlık yapıyorum ve Çiğdem Başkanımı o zamandan beri tanırım. Şu anda çok heyecanlıyım. Sevdiğim bir kardeşime böyle bir hediye verdiğim için teşekkür ederim" dedi.

Mert Hamarat

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.