MHP'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne il teşkilatı ve Merkez ilçe teşkilatında görev değişikliklerine gidildi.

MHP'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne il teşkilatı ve Merkez ilçe teşkilatında görev değişikliklerine gidildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Eylül 2024 Perşembe 00:00
MHP'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

MHP  Merkez İlçe Başkanı Avukat Oğuzhan Özcan Altınel’in yerine, MHP Genel Merkezi tarafından İlkay Eken'in ataması yapıldı. Daha önce Kadın, Aile, Çocuk, Engelli Politikaları’ndan  sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Hafife Kalkandelen, Şehit Ailelerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine, Kalkandelen’den boşalan KAÇEP’ten Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine de Elif İlay Koçulu getirildi.

Görevlendirmeler, MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu tarafından Karaağaç’ta bir restoranda yapılan toplantıyla partililere duyuruldu ve görevlendirme yazıları ilgililere teslim edildi.

"TOKLUOĞLU "BAYRAM DEĞİŞİMİ YAPILDI"

MHP İl Başkanı Emre Tokluoğlu, görevlendirme yazılarının tesliminden sonra yaptığı konuşmada, bunun bir görevden alma değil, bayrak değişimi olduğunu belirterek şöyle dedi:

“Bu, geçmiş dönemde hizmet eden arkadaşımızın görevden alınması değil, bir bayrak değişimiydi. Allah, bu güne kadar hizmet etmiş geçmiş dönem merkez ilçe ve tüm ilçe başkanlarımızdan, duruşunu bozmamış, liderinin arkasında dimdik duran tüm başkanlarımızdan razı olsun” .

MHP Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen İlkay Eken başkanlığındaki İlçe yönetimindeElif İlay Koçulu, Elif Üstün, Güler Alper, Ahmet Karanfil, Enver Güler, Altuğ Candan, Bilgin Yeni, Ökkeş Kütle, Ömer Sekçin, Fuat Koçer, Tolgahan Avşar, Rıdvan Tarancı, Erkan Bozdoğan, Alperen Tokluoğlu, Oktay Tülümen, Şefik Balcı, Gökhan Ateş, Melih Tüccar, Sadık Zengin, Rasim Eşme, Serkan Aygen, Emirhan Ulaş Angun, Ufuk Korkut, Selim Ter, Erhan Alırat yer aldı.

Gözde Kabasakal

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.