LALAPAŞA'DA AÇILIŞLAR YAPILDI

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102.yıl dönümü nedeniyle Lalapaşa Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninin dışında 3 ayrı açılış yapıldı.

LALAPAŞA'DA AÇILIŞLAR YAPILDI

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102.yıl dönümü nedeniyle Lalapaşa Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninin dışında 3 ayrı açılış yapıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Ağustos 2024 Cumartesi 00:00
LALAPAŞA'DA AÇILIŞLAR YAPILDI

Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi, seçimler öncesinde söz verdikleri projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını belirterek, ilçe merkezine çocuk parkı, Atatürk Heykeli yaptırdı. Başkan Geldi, bunun dışında ekmek satış büfesinde de halka ucuz ekmek satışlarına başladıklarını söyledi.

İlçede açılışlar nedeniyle tören düzenlendi. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının ardından, çocuklar için sünnet töreni ve alayı düzenlendi. Daha sonrada çocuk parkı, Atatürk Heykeli ve ekmek satış büfesinin açılışları gerçekleşti. Açılışlara, Edirne Belediye Başkanı Av.Filiz Gencan Akın'da katıldı. Başkan Gencan Akın, burada esnaflarla görüştü, vatandaşlarla bir araya geldi ve ekmek satış büfesine geçerek ekmek satışı yaptı.

Belediye Başkanı Av.Filiz Gencan Akın, 47 yıl sonra CHP yönetimine geçen Lalapaşa ilçesinde Başkan Geldi'nin önemli işler yaptığını belirterek, ziyaretiyle ilgili olarak şunları söyledi:

"Lalapaşa Belediye Başkanımız Zafer Sezgin Geldi ile Lalapaşa ilçesinde faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik, bayramlarını kutladık. Lalapaşa ilçemizin kalkınmasında önemli role sahip olan esnaflarımıza, samimi karşılamaları ve içtenlikleri için teşekkür ediyor; zorlu ekonomik koşullarla boğuşan esnaflarımızın daima yanlarında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz"

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.