KEŞAN'DA ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR

Keşan Belediyesi tarafından eksik görülen hizmetlerin yerine getirilmesi için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

KEŞAN'DA ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR

Keşan Belediyesi tarafından eksik görülen hizmetlerin yerine getirilmesi için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
07 Ağustos 2024 Çarşamba 00:00
KEŞAN'DA ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR

Kedi-köpek evinden peyzaj, kanalizasyon ve sivrisinekle müdaleleye kadar bir çok  çalışmanın yapıldığı Keşan'da, belediye ekipleri dur durak bilmiyor. Belediye Başkanı Mehmet Özcan, 1 gün içerisinde yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verirken, vatandaşlardan gelen görüş ve önerilerin değerlendirildiğini söyledi.

Özcan, Keşan Belediyesi'nin 1 günde yaptığı çalışmalarıyla ilgili olarak sosyal madyadan yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

"Keşan Belediyesi olarak siz değerli hemşehrilerimiz için hizmet üretmeye devam ediyoruz.1 gün içinde, geçici bakımevimiz de bakımı ve tedavileri devam eden patili dostlarımızın beslemeleri ve temizlikleri yapıldı. Meydana gelen su ve kanalizasyon arızalarına müdahale ettik.Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde larvasit çalışmalarımızı tamamladık.Barış Parkı’nda peyzaj çalışmalarını yürüttük. Çöp konteynerleri ve mahallelerimizde dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdik. Keşan merkezi ve sahillerimizde temizlik işlemlerimize devam ettik. Paylaşım mağazamıza hayırsever hemşehrilerimiz tarafından bağışlanan eşyaları teslim alarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.Keşan Atatürk Stadı’nda çim saha havalandırma, biçim ve çizim işlerini tamamladık. Yaz spor kurslarımızda, kursiyerlerimizle spor dolu bir gün geçirdik.Duyarlı vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda elektronik atıkları teslim aldık.Bakırcılar Sokakta yağmur suyu imalat çalışmalarımız devam etti. Borsa Sokak’ta yol ve kaldırım çalışmalarımız devam etti. Kum temizleme çalışmalarımıza Yayla Sahili'nde devam ettik.Kahraman itfaiye ekiplerimizin rutin eğitim ve çalışmalarını sürdürdük.Barut Sokak’ta kilit parke taş tamirat çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik"

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.