KARAGÜLLE, CUMHURİYET MAHALLESİ MUHTAR ADAYI OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne Belediye Meclisi eski üyesi Ahmet Karagülle, Cumhuriyet Mahallesi'nden muhtar adaylığını açıkladı.

KARAGÜLLE, CUMHURİYET MAHALLESİ MUHTAR ADAYI OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne Belediye Meclisi eski üyesi Ahmet Karagülle, Cumhuriyet Mahallesi'nden muhtar adaylığını açıkladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Ocak 2024 Pazartesi 00:00
KARAGÜLLE, CUMHURİYET MAHALLESİ MUHTAR ADAYI OLDU

Edirne Belediyesi Eski Meclis Üyesi Ahmet Karagülle, kentteki bir otelde yaptığı basın toplantısında mahalle ile ilgili projelerini anlattı. Karagülle’nin basın açıklamasına ekibi Gülsüm Dündar, Selin Şen, Kubilay Altan, Önder Dekçi, Bülent Polat, Müjdat Tanır, Sezai Baytar ve Halis Yalçın'da katıldı.

Karagülle, mahallenin sorunlarını iyi bildiğini dile getirerek, şunları söyledi:

"Mahallemizde, pazar yeri, camii, okul, sağlık birimi, oyun alanları ve parkların yapılması için Valilik, Yerel Yönetim, İlgili Kurum ve Kuruluşlar ile koordineli çalışacağım. Mahallemizde yoğun bir yapılaşma olduğundan inşaat hafriyatlarını taşıyan araçlar ve alt yapıyı yapan firmaların çevreyi kirletmemeleri görüntü ve gürültü rahatsızlığı vermemeleri için ilgili birimlerle birlikte çalışacağım.

Ulaşımın daha kolay ve daha çabuk olması için ana caddelerden toplu ulaşım araçlarının geçmesini ve caddelerin uygun yerlerine dinlenme banklarının konulması için elimden geleni yapacağım. Çöp konteynırları ile sokak aydınlatma lambalarının yenilenmesi için gerekli gayreti göstereceğim. Haşere ve dezenfekte aracının mahallemize sık sık gelmesini takip edeceğim. Oturan değil, çalışan, yaşlılar ile hastaları ziyaret eden ve sorunları çözen muhtar olacağım. Mahallemizde bakıma muhtaç, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımız ile başarılı öğrencileri tespit ederek yetkili birimlere bildirip yardım almaları için gereken özeni göstereceğim. Mahallemizde sahipsiz ve başıboş sokak hayvanlarını yardımsever ve hayvan sever halkımızla birlikte, zararlı olmayanların aramızda yaşamaları için gerekli çalışmaları yapacağız."

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.