KADIN FUTBOLCULARIMIZDAN BEKLENTİ BÜYÜK

Türkiye 3. Lig’de oynayan ve Play-Off oynamaya hak kazanan Karaağaç Ardaspor Kulübü Kadın Futbol takımı ilk maçı Rize Yeşilçayspor maçına uğurlandı.

KADIN FUTBOLCULARIMIZDAN BEKLENTİ BÜYÜK

Türkiye 3. Lig’de oynayan ve Play-Off oynamaya hak kazanan Karaağaç Ardaspor Kulübü Kadın Futbol takımı ilk maçı Rize Yeşilçayspor maçına uğurlandı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
29 Eylül 2023 Cuma 06:00
KADIN FUTBOLCULARIMIZDAN BEKLENTİ BÜYÜK

Türkiye 3. Lig’de oynayan ve Play-Off oynamaya hak kazanan Karaağaç Ardaspor Kulübü Kadın Futbol takımı ilk maçı Rize Yeşilçayspor maçına Edirne Valisi Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın da katıldığı törenle uğurlandı.

Törende konuşan Karaağaç Ardaspor Kulüp Başkanı Birol Salçın, “Türkiye 3. Lig’inde grubumuzdan çıkarak Play-Off oynamaya hak kazandık. 30 Eylül’de Rize Yeşilçayspor ile 2. Lig’e yükselmek için karşılaşacağız. Bu sebeple güzel bir organizasyon gerçekleştirildi. Savın Valimiz, Belediye Başkanımız ve müdürlerimiz bizi yalnız bırakmadılar. Onların gelmesi ve bize desteklerini göstermesi bizi motive etti. Onların desteğini arkamızda hissederek yola çıkacağız. Umuyoruz Edirne’yi en iyi şekilde temsil ederek ve başarılı bir sonuçla geri döneceğiz” dedi.

EDİRNE OLARAK BU TİP BAŞARILARA İHTİYACIMIZ VAR

Edirne Valisi Yunus Sezer ise yaptığı konuşmada, takımın güzel bir başarı yakaladığını dile getirerek, “Bir taraftan kamu kurumları diğer yandan esnaf ve sanayicilerimiz bu takıma sahip çıkmış. İnşallah güzel bir başarı doğar. Bizler de elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Gerçekten şahsım olarak da heyecanlandım. Bu heyecanımızı da arkdaşlarımızın devam ettirmesini istiyoruz. Biz bütün şehir olarak arkanızda olarak sizi destekleyeceğiz. Bir başarı bütün şehri heyecanlandırıyor; hangi alanda olursa olsun. Edirne olarak bu tip başarılara ihtiyacımız var. İdol olmuş örnek olmuş kişi ve kurumlara ihtiyacımız var. Bu yapmış olduğunu bu güzel iş ve sorumluluğa teşekkür ediyoruz. Ailelerinizle ve destekçileriniz ile gurur duyuyoruz. Umarım 2. Lig’e çıkarsınız ve hep beraber sizi karşılamaya geliriz” dedi.

FİLENİN SULTANLARI GİBİ, TÜRK KADININ GÜCÜNE ÖRNEK OLUYORLAR

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise yaptığı konuşmada şunlara yer verdi:

“Şehrimizin ilk kadın futbol takımı Karaağaç Ardaspor’u geçtiğimiz yıldan bu yana başarı ve mutlulukla takip ediyorum. Kadınların her yerde yaptıkları her işti azimle, kararlılıkla ve heyecanla nasıl başarılı olduklarını gururla izliyoruz. Bu yıl Play-Off’a çıktılar. Karabük’e yolcu edeceğiz kendilerini. Türk kadınının gücünün tıpkı ‘Filenin Sultanlarında’ olduğu gibi Edirne’ye de örnek oldukları için kendilerini tebrik ediyorum yolları açık olsun. Her zaman yanlarında destek olmaya devam edeceğiz.”

Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı da çekilen takım oyuncuları Edirnelileri mutlu edecek haberlerle dönmeleri dilekleriyle karşılaşma için yola çıktılar.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.