"İŞİMİZ GÜCÜMÜZ EDİRNE"

CHP Belediye Başkanı adayı Av. Filiz Gencan Akın, ekibiyle birlikte yaklaşan seçimler öncesinde çalışmalarını sürdürürken, seçilmesi halinde kente en iyi hizmetleri yapacağını söyledi.

"İŞİMİZ GÜCÜMÜZ EDİRNE"

CHP Belediye Başkanı adayı Av. Filiz Gencan Akın, ekibiyle birlikte yaklaşan seçimler öncesinde çalışmalarını sürdürürken, seçilmesi halinde kente en iyi hizmetleri yapacağını söyledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
03 Mart 2024 Pazar 12:00
"İŞİMİZ GÜCÜMÜZ EDİRNE"

Gencan Akın, gece gündüz demeden Edirne’de gitmedik yer bırakmamak için var gücüyle koşturuyor. Bir yenden mahallelere giderek vatandaşlarla buluşan ve sivil oplum örgüt temsilcileri ile görüşen Gencan Akın, "İşimiz gücümüz Edirne. Yaşadığımız kente neler katabiliriz onların planlayıp projeler hazırladık. Göreve geldiğimizde Edirne’nin sorunlarını ortadan kaldırmak için hayati önem taşıyan projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

ADD’YE ZİYARET

Ekibiyle birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret eden CHP Belediye başkan adayı Filiz Gencan Akın, burada projelerini anlattı. "Bizim yolumuz Atatürk’ün yolu" diyen Akın, şöyle konuştu:
"Cumhuriyetimizin kalesi Edirne’de Atatürk’ün değerlerine sahip çıkmayı temel ilke edinmiş Atatürkçü Düşünce Derneği’ndeyiz. Bizim yolumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk"ün yoludur. Bizim yolumuz aydınlık yarınların güvencesidir. Bu kenti sizlerin de katkıları ile yönetmeye talibiz".

DİSK’TEN ZİYARET

CHP Belediye Başkanı adayı Filiz Gencan Akın, partisinin Merkez İlçe Başkanlığı’nda DİSK sendikası temsilcileri ile görüşme yaptı.

Gencan Akın, ziyaret sırasında fikir alış verişinde bulunduklarını ve emekçilerin sorunlarını dinlediklerini ifade ederek şu açıklamada bulundu:

"CHP Merkez İlçe Başkanlığında DİSK Genel İş Sendikası Eğitim Daire Başkanı Salim Şen, DİSK Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Caner Makasçı, DİSK Genel İş Sendikası Edirne Şube Başkanı Seçkin Hasselli ve Edirne örgütü ile biraraya geldik. İşçi ve emekçi kardeşlerimizin sorunlarını ve yapacaklarımızı konuştuk. Artık Edirne’de hayalleri birlikte kuracağız. Birlikte başaracağız. İşimiz gücümüz Edirne"

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.