İş Makineleri kiraya verilecek

Keşan belediyesine ait iş makineleri kiraya verilecek.

İş Makineleri kiraya verilecek

Keşan belediyesine ait iş makineleri kiraya verilecek.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
07 Şubat 2021 Pazar 16:05
İş Makineleri kiraya verilecek

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, İhaleye katılacak Gerçek veya Tüzel Kişiler;  Doğal afet ve olağanüstü durumlarda veya Belediyemizin araca ihtiyacı olduğu her anda aracın kısmi zamanlı veya tamamen geri alınması veya 2 yıllık kiralama süresi sonunu beklemeden sözleşmeyi istediği zaman tek taraflı fesih etme hakkının Belediyemize ait olduğunu ve bu durumla karşılaşılması halinde aracı derhal belediyeye teslim edeceğine dair ihaleye girmeden önce yazılı taahhütname vermesi zorunludur. Aracın, kiralama süresi boyunca akaryatık-bakım-onarım giderleri ile aracın şoförü kiralayana ait olacaktır. 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 29 maddesine istinaden, İhale Komisyonu İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyonların ihale yapmama kararı kesindir. Kiralama İhalesi 16 Şubat 2021 günü Yukarı Zaferiye Mah. İlyasbey Cad.No:23/E adresindeki Belediye Encümen toplantı salonunda Encümen huzurunda yapılacaktır ihaleye katılım için istenen belgeler ihale anında ihale komisyonuna sunulacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/736118/endustriyel-urunler/is-makinesi/kesan-belediyesine-ait-is-makineleri-kiraya-verilecektir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.