Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Ekrem İmamoğlu’nun Edirnelilere gönderdiği mesajı sosyal medya hesabında şu sözlerle paylaştı:
“Bugün, milletimizin umudu Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ettim.
Bizi her zamanki kararlılığıyla, inancıyla ve ülkemize duyduğu sevgiyle karşıladı. Kendisiyle yaptığımız görüşmede Edirne halkına özel bir selam gönderdi.
23 Nisan’da minik yürekler bayram sevincini doyasıya yaşasın diye, bu ülkenin çocukları karanlık nedir bilmesin diye, her birimiz bu mücadeleye yürekten sarılacağız. Her şey çok güzel olacak!”
İmamoğlu kendi el yazısıyla Edirnelilere yazdığı mesajında şunları kaydetti:
“Milli Egemenlik haftasında çok coşkulu kutlanacağından emin olduğum, Edirneye ve kıymetli hemşehrilerime selam, saygılarımı iletiyorum. Güçlü, mutlu ve başarılı günlerde birlikte olacağız. Çocukları öpüyorum. Bayramımız kutlu olsun. Bütün insanlarımızın içi neşe dolsun.”
Gözde Kabasakal

VATANDAŞ
21 Nisan 2025 Pazartesi 00:00

Son Güncelleme: 21.04.2025 16:46