İBA, UZUNKÖPRÜ’DE ZİYARETLERDE BULUNDU

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Uzunköprü İlçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Ramazan ayının birleştiriciliği ile, Edirne'nin mahallelerinde, ilçelerinde AK Parti Edirne İl Başkanlığı olarak iftar programları düzenlenmeye devam ediyor.

İBA, UZUNKÖPRÜ’DE ZİYARETLERDE BULUNDU

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Uzunköprü İlçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Ramazan ayının birleştiriciliği ile, Edirne'nin mahallelerinde, ilçelerinde AK Parti Edirne İl Başkanlığı olarak iftar programları düzenlenmeye devam ediyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Nisan 2022 Cuma 06:42
İBA, UZUNKÖPRÜ’DE ZİYARETLERDE BULUNDU

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, bu kapsamda Uzunköprü ilçesinde düzenlenen iftar programı öncesi ilçede bir dizi ziyarette bulundu.

İlk olarak Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde hayata geçirilecek olan ve yapımı hızla devam eden devlet hastanesini yerinde inceleyen Başkan İba, devlet hastanesinin 2023’te 200 yatağıyla hizmete hazır olacağını ifade etti.

“HASTANE PROJEMİZ BÜYÜK ORANDA TAMAMLANDI!"

Çalışmaların çok hızlı ilerlediğini ve Uzunköprü'nün son derece modern, yüksek kapasiteli ve modern bir devlet hastanesine kavuşmak üzere olduğunu belirten Başkan İba;

"Bakın burada çok büyük bir hizmet çok büyük bir çaba ve hızla inşa ediliyor! Bu hızla seneye Uzunköprümüz, Edirnemiz son derece modern 200 yataklı tertemiz bir hastaneye kavuşacak. Bu parti, görüş ayırt etmeden tüm Edirnelilerimizin yararlanacağı dev bir hizmettir.

Vaktiyle hastanemizin inşaatının durduğunu iddia edenler oldu!

Bu hastanenin yapılamayacağını iddia edenler oldu!

Hep diyoruz, boş konuşmaların bir anlamı yok! Biz işimize devam ettik, çalışmaya devam ettik! Ve bakın görüyorsunuz bugün burada muazzam bir hastane hızla yükseliyor! Edirnemiz, Uzunköprümüz için büyük bir hizmet daha 2023 yılında 200 yatak kapasitesiyle hayata geçmiş olacak" dedi.

"ERGENE HUZUREVİ DEĞERLİ SAKİNLERİNİ KARŞILAMAK İÇİN HAZIRLANIYOR"

Devlet Hastanesi projesinin ardından bir diğer ziyaret de yapımı devam eden ve tamamlanmak üzere olan Uzunköprü Ergene Huzurevi projesine oldu.

Uzunköprü Meslek Yüksek Okulu'nun eski binası yerine yapılan Ergene Huzurevi'nin çalışmalarını yerinde inceleyen İba, "Uzunköprü MYO eski binasının Ergene Huzurevi'ne dönüştürülme çalışmaları artık neredeyse tamamlandı.

Ziyaretimizde gördük ki, kıymetli çınarlarımız için huzur ve konfor içinde yaşayabilecekleri bir güzel alana daha kavuşuyor. Hayırlı uğurlu olsun!" sözlerini dile getirdi.

Yapımı tamamlanmak üzere olan Huzurevinin artık yakında kıymetli sakinlerine hanelik edeceğini ve huzur dolu bir ortam sağlayacağını ifade eden Başkan İba, bu ziyaretin ardından Uzunköprü Mahalle İftarı'na geçti.

İBA UZUNKÖPRÜ İLÇESİNDE BULUNAN VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEREK İFTAR YAPTI

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba Uzunköprü ilçesinde bulunan vatandaşlarla bir araya gelerek iftar yaptı.

Ramazan ayının manevi ruhunu yaşatmak için AK Parti Edirne İl Başkanlığı mahalle ve toplu iftar programları düzenlemeye devam ediyor. Bu sene büyük bir ilgi ve vatandaşın takdiri ile karşılanan bu tolu iftarlardan bir yenisi de Ramazan'ın birleştirici ruhu ile Uzunköprü ilçesinde gerçekleştirildi. 

Vatandaşlar düzenlenen iftar programına yoğun ilgi gösterdi. Ezanın okunmasıyla beraber iftar sofrasında toplu dualar edilerek oruçlar açıldı.

Uzunköprü ilçesinde kurulan uzun sofralarda vatandaşla bir araya gelen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, yoğun ilgiyle karşılandı. Başkan İba sofralarda bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Ramazan ayının birleştirici ruhunu Uzunköprülü vatandaşlarla yaşadığı için mutlu olduğunu ifade eden Başkan İba, “Bu akşam Uzunköprülü hemşehrilerimle bir sofrada birlikte açtık oruçlarımızı. Teveccüh gösterip iftarımıza katılan her bir hemşehrime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun” şeklinde konuştu.

İftara katılan vatandaşlara teşekkür eden İba, programının ardından bölgede bulunan kıraathanelerde ziyarette bulundu.

Kıraathane sohbetlerinin ve esnaf ziyaretlerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirten Başkan İba, "Bizim için hemşehrilerimizle bir araya geldiğimiz her an çok değerlidir. Bundan dolayı, en sıcak sohbetlerin edildiği, herkesin en samimi haliyle bulunduğu kıraathane sohbetleri ve esnaf ziyaretlerimizin sohbetleri de bu anların içinde özel bir önem taşır. Bu ziyaretlerde hemşehrilerimizin sevincini, neşesini, derdini, beklentisini en yalın ve samimi haliyle bize yansıtmaları için bir vesile olan bu ziyaretlerimizi sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.