İBA PROJELERİNİ ANLATTI

AK Parti Belediye Başkan adayı Belgin İba, Edirne için yapacağı projelerle ilgili olarak yaptığı toplantıda detaylı açıklamalarda bulundu.

İBA PROJELERİNİ ANLATTI

AK Parti Belediye Başkan adayı Belgin İba, Edirne için yapacağı projelerle ilgili olarak yaptığı toplantıda detaylı açıklamalarda bulundu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Şubat 2024 Pazartesi 00:00
İBA PROJELERİNİ ANLATTI

AK Parti Belediye Başkan adayı Belgin İba, altyapı sorununu da 1 yıl gibi kısa sürede çözeceği sözünü vererek, “4 yıldır hepimiz altyapıda yaşanan sıkıntılara sabrettik. Artık yeter!  Edirne’mizin alt yapı, üst yapı sorununu 1 yıl içerisinde tamamıyla çözüyoruz” dedi.

İba, Karaağaç"ta bir tesiste düzenlediği proje açıklama toplantıda göreve gelmesi halinde yapacakları projelerini anlatıp destek istedi.

İba’nın açıkladığı projelerin ana başlıkları şöyle:

“Saraçlar Caddesi Projesi, Kent Meydanı Projesi, Nehir Kenarları Rekreasyon Projesi, Kale İçi Projesi, Pazaryerleri Projesi, Kent Park Projesi, Spor Adası Projesi, Edirne Spor Projesi, Park ve Yeşil Alanlar Projesi, Altyapı- Yol ve Kaldırım Projesi, Altyapı- Temiz Su Projesi, Ulaşım Projesi, Otopark ve Şehir Tuvaletleri Projesi, Sosyal Konut ve Dönüşüm Projesi, Şehir Girişleri Projesi, İstihdam Projesi, Tarım Akademisi Projesi, Hayvan Dostlarımız İçin Projeler, Yeşil Enerji Projesi, Sıfır Atık Projesi, Her Mahalleye Kreş Projesi, Ücretsiz Düğün Salonları Projesi, Kamp Alanları ve Tatil Projesi, Taziye Evleri Projesi, Kadın Girişim ve Kooperatifleri Destek Projesi, Kadın Meclisi Projesi, Gençlik ve Bilim Merkezi Projesi, İlk Ofisiniz Bizden Projesi, Öğrencilere Toplu Taşımada Yüzde 50 İndirim Projesi, İlk Bursunuz Bizden Projesi, Ücretsiz İnternet Projesi, Gençlik Meclisi Projesi, Her Mahalleye Halı Saha Projesi, Okul Bahçeleri Projesi, Çocuk Meclisi Projesi, Çocuk Kütüphanesi Projesi, Okul Gezileriniz Bizden Projesi, Engelsiz Edirne Projesi, Çınarlarımıza Projeler, Emeklilerimize Destek Projesi, STK Kampüsü Projesi, Etüt Merkezleri Projesi, Emek Projesi, ESEM projesi, Turizm Projeleri, Atatürk Evi Projesi, Kırkpınar Projesi, Kültür Turları Projesi, Son Durak Şoför Bekleme Alanları, Otogar Yenileme Projesi, Muhtarlık Yenileme Projesi, Taksi Durakları Yenileme Projesi, Meyve Sebze Hâl Yenileme Projesi, Şeffaf Belediyecilik Projesi, Sivrisinek Projesi.”

İba, projelerini açıklamasının ardından yaptığı konuşmada; “Benim ne yazık ki gündeme getirmekten hicap duyduğum ortak sorunumuz!Suya erişim bir insani hak ama biz Edirne’de su kesintisi yaşanmayan gün göremedik.

Hep birlikte çok sıkıntılar yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Çeşmelerimizden su yerine çamur aktı. Türkiye’nin, suyu en pahalı kullanan şehirlerinden birinde yaşıyoruz! Yine çok açık ve net konuşuyorum! Edirne’yi kesintisiz! temiz! ve ucuz suya kavuşturuyoruz"

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.