"HEYECAN HİÇ EKSİLMESİN"

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, pazartesi günü başlayacak yeni Eğitim-Öğretim Yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

"HEYECAN HİÇ EKSİLMESİN"

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, pazartesi günü başlayacak yeni Eğitim-Öğretim Yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
07 Eylül 2024 Cumartesi 00:00
"HEYECAN HİÇ EKSİLMESİN"

Eğitimin, çocukların ve gençlerin geleceğini belirleyen en önemli süreç olduğunu kaydeden Akın, bu süreçte onların yanında olmayı büyük görev olarak saydığını söyledi. Akın, belediye olarak çocukların yaratıcılığını geliştirecek, hayal güçlerini besleyecek her faaliyeti önemsediklerini belirterek, Edirne’nin her köşesinde eğitim ve öğrenme heyecanının hiç eksilmemesini talep etti.

Akın, mesajında, yeni eğitim öğretim yılının sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni ettiğini belirterek, şöyle devam etti:

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’na adım atarken, şehrimizdeki tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin heyecanını paylaşıyor; yeni eğitim yılının öğrencilerimize, ailelerine ve öğretmenlerimize sağlık, huzur ve başarı getirmesini diliyorum. Eğitim, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren en önemli süreçlerden biridir ve biz Edirne Belediyesi olarak bu süreçte onların yanında olmayı en büyük görevimiz sayıyoruz. Edirne Belediyesi olarak Atatürk Kültür Merkezi, Yaşam Merkezi, Edirne Kent Müzesi ve Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’nde eğitimi destekleyen pek çok faaliyet ve projeye imza atıyoruz. Çocuklarımızın yaratıcılığını geliştirecek, hayal güçlerini besleyecek her faaliyeti önemsiyoruz. Onların kendilerini geliştirmelerine, özgüven kazanmalarına ve sanatsal yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanıyoruz. Ayrıca Edirne Belediyesi olarak öğrencilerimize ekonomik destek amacıyla hizmetlerimiz olacak. Bu kapsamda eğitim gören öğrencilerimize gıda desteği yapabilmek için bir çalışma başlattık. Mevcut ekonomik şartlarda her zaman öğrencilerimizin ve kıymetli velilerinin yanlarında olacak ve gereken desteği vereceğiz”.

Öğrenci velileri ve öğretmenlerede mesaj veren Belediye Başkanı Av.Filiz Gencan Akın, şunları söyledi:

Sevgili Veliler; sizlerin de çocuklarınıza eğitim süreçlerindeki desteği ve katkıları çok değerli. Sizlerin bu süreçteki çabalarını takdirle karşılıyor ve teşekkür ediyorum.Kıymetli öğretmenlerimize, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor; öğrencilerimizin başarısı için gösterdikleri fedakârlıkların ne kadar önemli olduğunun farkında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Sizlerin çocuklarımızı, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan, ilke ve devrimlerinden taviz vermeden eğiteceğinize gönülden inanıyoruz. 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nın tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarı, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor; Edirne’mizin her köşesinde eğitim ve öğrenme heyecanının hiç eksilmemesini temenni ediyorum”

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.