HATA, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

18 Ağustos Pazar günü yapılacak CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı seçimine sayılı günler kala Özgür Hata'da adaylığını açıkladı.

HATA, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

18 Ağustos Pazar günü yapılacak CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı seçimine sayılı günler kala Özgür Hata'da adaylığını açıkladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
07 Ağustos 2024 Çarşamba 00:00
HATA, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Gençlik Kolları olarak ülkenin içinde bulunduğu zorlu süreçte gençlerin sesini daha güçlü duyurmak, sorunlara çözümler üretmek ve toplumsal değişimde öncü rol oynamak için var gücüyle çalışacağını belirten Hata, "bizler adalet, eşitlik ve özgürlük değerlerine bağlı, çağdaş ve demokratik bir Türkiye inşaa etme idealine sahip gençleriz" dedi.

Atatürk'ün izinde, Cumhuriyetin değerlerini yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak için bu yola çıktığını ifade eden Özgür Hata, şöyle dedi:

"Partimizin gençlik politikalarını daha ileriye taşıyan ve gençlerin siyasette daha aktif rol almasını sağlayan Genel Başkanımız Özgür Özel'in çalışmalarından ilham alarak, gençlerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayan projeler geliştireceğiz. Bu süreçte, Edirne'nin dört bir yanındaki gençlerle buluşarak onların görüşlerini, taleplerini ve beklentilerini dinleyeceğim.Adaylık sürecim boyunca, Atatürk'ün "Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz" sözünden ilham alarak, gençlerin Cumhuriyet değerlerine bağlı, özgür ve eşit bireyler olarak yetişmesini sağlamak için çalışacağız.Bugüne kadar partimize emek veren tüm genç arkadaşlarıma teşekkür ederim.Sizlerin desteğiyle, Cumhuriyet Halk Partisi'nin gençlik kollarını daha güçlü, daha etkin ve daha yenilikçi bir yapıya kavuşturacağız. Hep birlikte, aydınlık yarınlar için çalışacak, Cumhuriyetimizin kazanımlarını koruyacak ve ileriye taşıyacağız.Bu yolda benimle birlikte yürümek isteyen tüm genç arkadaşlarıma kapımız her zaman açıktır. Hep birlikte başaracağımıza olan inancım tamdır"

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.