Bu kapsamda ETSO’da yer alan GastroAkademi Eğitim Mutfağı’nda Edirne’deki çeşitli restoran ve otel işletmelerinde görevli garson ve servis elemanlarına yönelik düzenlenen, deneyimli eğitmenler tarafından gerçekleştirilen ve üç gün süren “Hızlandırılmış Servis Elemanı Eğitimi” başarıyla tamamlandı.
Sektördeki güncel uygulamalar ve servis standartları üzerine yoğunlaşılan programda, teorik bilgilerin yanı sıra uygulamalı eğitimlerle de desteklenen katılımcılar, kazanımlarını pratiğe dökme fırsatı buldular.
Eğitimi ziyaret eden ve yerinde gözlemleyen Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri de katılımcılarla birebir sohbet ederek, sektörde yaşanan sorunlar ve beklentiler hakkında istişarelerde bulundular.
Sektördeki nitelikli eleman açığını çeşitli eğitimlerle kapatmayı ve tüketiciyi yüksek kaliteli hizmetle memnun etmeyi amaçladıklarını dile getiren Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, Eylül ayında ikinci modülü açılacak istihdam garantili Aşçı Yardımcılığı Eğitim Programı için başvuruların da hala devam ettiğinin altını çizdi.
Haber Merkezi