FULAR’T GALERİ'NİN KARMA RESİM SERGİSİ

Edirne'nin sanat dolu atmosferine renk katacak karma resim sergisi Devecihan Kültür Merkezi'nde açıldı. Güzin Anbar ve birçok sanatçının eserleri 31 Mayıs'a kadar ziyaretçileri bekliyor.

FULAR’T GALERİ'NİN KARMA RESİM SERGİSİ

Edirne'nin sanat dolu atmosferine renk katacak karma resim sergisi Devecihan Kültür Merkezi'nde açıldı. Güzin Anbar ve birçok sanatçının eserleri 31 Mayıs'a kadar ziyaretçileri bekliyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
28 Mayıs 2024 Salı 00:00
FULAR’T GALERİ'NİN KARMA RESİM SERGİSİ

Fular’t Galeri'nin düzenlediği karma resim sergisi, Edirne'nin sanatseverlerinin ilgi odağı haline geldi. Devecihan Kültür Merkezi'nde açılan sergi, Ressam Güzin Anbar ve çeşitli sanatçıların 94 eserini bir araya getiriyor. Serginin açılışında konuşan Anbar, Edirne'ye olan sevdasını ve gelecekte bu şehre yerleşme hayalini paylaştı. 2015'ten beri Kızıltoprak'ta atölye ve galeri olarak hizmet veren Fular’t Galeri, bu kez Edirne'de sanatseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor. Anbar, 'Bu sergiyle birlikte Edirne'ye olan sevgimi ve gelecek planlarımı da paylaşmak istedim. Umuyorum ki bu sergi, Edirne'nin sanat ortamına yeni bir soluk getirir ve burada yaşayan ya da ziyaret eden herkes için ilham kaynağı olur' dedi.Sergide, dijital, minyatür, sulu boya, toz, pastel gibi çeşitli tekniklerde üretilmiş eserler yer alıyor. Anbar'ın yanı sıra birçok sanatçı da kendi tarzlarını yansıtan eserlerle sergiye renk katıyor. Devecihan Kültür Merkezi'nde sergilenen eserler, 31 Mayıs tarihine kadar ziyaretçilerini ücretsiz olarak ağırlayacak. Her sanatsever, farklı tarz ve tekniklerle üretilmiş eserleri keşfetme ve sanatın büyüleyici dünyasına bir adım atmama fırsatı bulacak.

paylaştı. 2015'ten beri Kızıltoprak'ta atölye ve galeri olarak hizmet veren Fular’t Galeri, bu kez Edirne'de sanatseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor. Anbar, 'Bu sergiyle birlikte Edirne'ye olan sevgimi ve gelecek planlarımı da paylaşmak istedim. Umuyorum ki bu sergi, Edirne'nin sanat ortamına yeni bir soluk getirir ve burada yaşayan ya da ziyaret eden herkes için ilham kaynağı olur' dedi.Sergide, dijital, minyatür, sulu boya, toz, pastel gibi çeşitli tekniklerde üretilmiş eserler yer alıyor. Anbar'ın yanı sıra birçok sanatçı da kendi tarzlarını yansıtan eserlerle sergiye renk katıyor. Devecihan Kültür Merkezi'nde sergilenen eserler, 31 Mayıs tarihine kadar ziyaretçilerini ücretsiz olarak ağırlayacak. Her sanatsever, farklı tarz ve tekniklerle üretilmiş eserleri keşfetme ve sanatın büyüleyici dünyasına bir adım atmama fırsatı bulacak.

Mert Hamarat

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.