EDİRNE'DE ZAFER YÜRÜYÜŞÜ

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen fener alayı ve zafer yürüyüşüne çok sayıda vatandaş katıldı.

EDİRNE'DE ZAFER YÜRÜYÜŞÜ

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen fener alayı ve zafer yürüyüşüne çok sayıda vatandaş katıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Ağustos 2024 Cumartesi 00:00
EDİRNE'DE ZAFER YÜRÜYÜŞÜ

Şükrüpaşa İlkokulu önünde başlayan Zafer yürüyüşüne CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, CHP İl Başkanı Harika Taybıllı, CHP Kadın Kolları, Gençlik Kolları üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yürüyüş, Atatürk Anıtı önünde sona ererken, Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, bu anlamlı günün 102. yıl dönümünde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda, asla geri adım atmadan, gururla yürüyoruz!” ifadelerini kullandı. Akşam düzenlenen fener alayına CHP’liler ve Edirne halkı yoğun ilgi gösterdi. Şükrüpaşa İlkokulu’ndan başlayan yürüyüş, marşlar eşliğinde Atatürk Anıtı’na kadar devam etti. Başkan Akın, yürüyüşe katılan herkese teşekkür ederek, “Şanlı Zaferimizin 102. yıl dönümü kutlamalarında bizleri yalnız bırakmayan, marşlarımıza ortak olan, şanlı bayrağımızı şehrimizin dört bir yanında dalgalandıran ve coşkumuzu paylaşan tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi bir borç bilirim”

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.