CHP'Lİ YÖNETİCİLERDEN YAZGAN'A ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanlığı görevine getirilen Av.Harika Taybıllı, beraberinde bulunan il yönetimi ve ilçe başkanları ile birlikte Ankara'ya giderek, Milletvekili Ahmet Baran Yazgan ile görüştüler.

CHP'Lİ YÖNETİCİLERDEN YAZGAN'A ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanlığı görevine getirilen Av.Harika Taybıllı, beraberinde bulunan il yönetimi ve ilçe başkanları ile birlikte Ankara'ya giderek, Milletvekili Ahmet Baran Yazgan ile görüştüler.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Temmuz 2024 Çarşamba 00:00
CHP'Lİ YÖNETİCİLERDEN YAZGAN'A ZİYARET

CHP Edirne İl Başkanı Harika Taybıllı ve il yönetimi, Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, Uzunköprü İlçe Başkanı Turgut Özgüç, Süloğlu İlçe Başkanı Lütfü Serbest, Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, Enez İlçe Başkanı Osman Gülcan, Meriç İlçe Başkanı Sayim Kaya, Lalapaşa İlçe Başkanı Zafer Ergen ile birlikte Milletvekili Yazgan'ı makamında ziyaret etti.

Taybıllı, Milletvekili Yazgan ile görüşerek, siyasi konularda fikir alış verişinde bulunduklarını belirterek, "bizi kabul ettiler ve Edirne'den giden heyet olarak çeşitli konularda görüşmelerde bulunduk. Nazik karşılamaları için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Ahmet Baran Yazgan'da, CHP Edirne il ve ilçe örgütlerinin kendisini ziyaret etmelerinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek,her zaman yanlarında olacaklarını, Edirne'ye hizmet için bugüne kadar yaptıkları çalışmaları aralıksız sürdürmeye gayret edeceklerini ifade etti.

ANITKABİR'E ZİYARET

CHP Edirne İl Başkanı olarak atanan Av. Harika Taybıllı, yönetim ile birlikte Ankara’ya giderek Anıtkabir’i de ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz günlerde  Samet Kahraman’ın istifasının ardından boş kalan CHP Edirne İl Başkanlığı'na Genel Merkez tarafından Av. Harika Taybıllı getirilmişti. Yaşanan gelişmelerin ardından Edirne CHP İl Başkanı olan Av. Harika Taybıllı, il yöneticileri ve ilçe başkanlarıyla birlikte Ankara’ya giderek Anıtkabir’i ziyaret ettiler. Ziyarete Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen vatandaşlar CHP’ye olan sevgilerini dile getirince Taybıllı, vatandaşlara CHP rozetlerini kendisi taktı. Sosyal medyadan ziyareti duyuran  CHP Edirne il yönetimi; “Atamızın huzurundayız. İl Başkanımız Harika Taybıllı, il yöneticilerimiz ve ilçe başkanlarımız Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi mabedi Anıtkabir’ de ziyaret ettiler. Anıtkabir’de yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen Cumhuriyet sevdalıları Atamızı ziyarete gelmişler. Bizleri görünce CHP’ye olan sevgilerini dile getirip bizimle kucaklaştılar. İl Başkanımız Av. Harika Taybıllı da, Atamızın huzurunda gönül dostlarımıza partimizin rozetini hediye etti” dedi.

Bülent Sarıçiçek

Son Güncelleme: 24.07.2024 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.